Житомирщина

Стань Миколайчиком для дитини з інтернату!

3 грудня 2017, 14:42
0
0
Сподобалось?
0

Діти знають, що в ніч iз 18 на 19 грудня до кожної дитини завітає Святий Миколай у супроводі білокрилих ангелів і чемних, слухняних нагородить не тільки смачними гостинцями, а й особливими подарунками. Ми ж, дорослі, розуміємо: дітей дуже багато і одному Чудотворцю виконати всі їхні мрії не під силу. На щастя вчасно з’являються помічники, котрі допомагають старенькому підбирати і рознести саме ті дарунки, про які кожна дитина просила в листі до нього. Саме так проявили себе щедрі Миколайчики в рамках щорічної акції від БО «БФ «Волонтер 2015» «Подаруй дитині радість у День святого Миколая.

Від початку акції малинчани й не тільки жителі нашого міста бронюють листи, в яких діти написали про свої бажання. Кажуть, дарувати радість дітям — легко. Адже вихованці просять про елементарні речі, а більше потребують від нас уваги й людського тепла.

Так, щодня офіс «Волонтер 2015» повниться подарунками — їх зносять помічники Миколая, котрі охоче взялися здійснювати дитячі мрії! І нині зі 117 листів від вихованців Потіївської школи-інтернату залишилось всього декілька десятків, але й ті майже всі заброньовані.

Джерело: infomalin.biz


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися