У Крим на будівельні роботи звезуть зеків із колоній півдня РФ
Україна

У Крим на будівельні роботи звезуть зеків із колоній півдня РФ

23 липня 2014, 11:01
2
0
Сподобалось?
0

В'язнів російських тюрем можуть відправити на прибирання околиць Сочі після Зимової олімпіади, а також на будівництво мосту через Керченську протоку.

Про це розповів заступник голови Федеральної служби виконання покарань (ФСВП) Росії Олег Коршунов в інтерв'ю «Комерсанту», повідомляє УНІАН

ФСВП, як розповів Коршунов, готує проект з благоустрою околиць Сочі, в тому числі Красної поляни, з участю ув'язнених. Наразі в роботах вже задіяні 200 засуджених, які відбувають покарання в колоніях-поселеннях. «Вони мають право виходити за межі колоній і, як правило, не є рецидивістами, загалом, це люди не злочинного світу», - зазначив заступник голови відомства, запевнивши, що ув'язнених виправних установ загального і суворого режимів не планують задіяти. Також, засуджені будуть займатися будівництвом мосту через Керченську протоку. «Потрібно буде робити залізобетон, займатися металообробкою. Ми в змозі допомогти і розраховуємо, що будуть великі замовлення, тому маємо намір підключити до їх реалізації колонії всього півдня Росії», - заявив Коршунов.

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Клас
    Клас

    Населення Донбасу складається з колишніх зеків, а тепер ще й Крим заселять зеки, тільки капські ))) Плодіться й розмножуйтесь на здоров`я!

    23 липня 2014, 12:48
    Відповісти
  • крым
    крым

    Какое вам дело кто будет строить мост в Крым??? Подумайте кто и из чего будут возводиться мосты, взорванные во время КАРАТЕЛЬНРОЙ операции? К завершению войны останутся только сыновья Петрушки, Трупчака Авака. А это дельцы, которые ручки не замарают!!!

    23 липня 2014, 13:54
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися