У Вірменії російський солдат розстріляв сім’ю з дітьми, бо вчасно не дали напитися води
Світ

У Вірменії російський солдат розстріляв сім’ю з дітьми, бо вчасно не дали напитися води

13 січня 2015, 11:05
0
0
Сподобалось?
0

У Вірменії сталася жахлива трагедія. У містечку Гюмрі солдат строкової служби збройних сил РФ Валерій Пермяков зі 102-ої бази російських військ, проник у будинок родини Аванесянів і розстріляв шість членів сім'ї. Підозрюваного місцеві правоохоронці спільно з російськими прикордонниками затримали на вірмено-турецькому кордоні. Звідти його доставили на російську військову базу. Нині якраз триває допит солдата-убивці.

Про це у бесіді з кореспондентом «Новин Вірменії» заявив перший заступник начальника поліції Вірменії Унан Погосян, який очолює створену напередодні оперативну групу.        

Пермяков зізнався, що покинув свій пост, хотів трохи погуляти, пішов за відомою адресою, щоб випити води, постукав, йому не відкрили. Спробував проникнути у будинок, потім хтось прокинувся, і сталося те, що сталося.

Як відомо, в результаті нападу, загинули шестеро членів сім'ї. Як видно з відео, практично усі вони були вбиті сплячими у ліжках. Вижив лише 6-місячний хлопчик.

У відношенні Пермякова відкриють також кримінальну справу за втечу зі зброєю і спробу перетину держкордону. «Російська сторона схиляється до того, щоб слідство вели ми, оскільки інцидент стався на нашій території, і йдеться про тяжкий злочин. Впродовж дня відбудеться також бесіда між прокурорами двох країн, і вони про все домовляться», - відзначив Унан Погосян.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Jc71ed9hv3g

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися