У Мексиці мешкає найволохатіше сімейство на планеті
Світ

У Мексиці мешкає найволохатіше сімейство на планеті

11 вересня 2015, 11:45
0
0
Сподобалось?
0
Знайомтеся, це 38-річний мексиканець Чуї та його рідня. Всі вони страждають від рідкісного захворювання — вродженого гіпертрихозу, тобто підвищеної волосистості на обличчі. Нещодавно про незвичайну сім’ю зняли фільм під назвою «Чуї, людина-вовк».
 
Хесус «Чуї» Асевес народився в 1974 році в Лорето, Мексика. З таким же захворюванням з’явилися на світ його сестра Лілія та двоюрідні брати Денні та Ларрі. Ніхто не хотів здавати їм житло, тому мер Лорето подарував нещасній сім’ї два будинки, де вони живуть і досі.
 
Чуї та його кузени почали працювати в цирку ще в юності — їх показували публіці як виродків. Удень братів не випускали з фургончиків: власники цирку вважали, що ніхто не заплатить за виступ, якщо волохатих людей можна просто так побачити на вулиці.

У Чуї три дочки від різних жінок, і всі вони також народилися з гіпертрихозом. Першою в роду з цим захворюванням була прабабуся Чуї, відтоді діагноз був поставлений 30 членам сім’ї. В історії зафіксовано лише 50 випадків гіпертрихозу, і 30 з них припадають на сім’ю Асевес.

Доньку Чуї цькують і дражнять у школі. Дружина Чуї видаляє дівчинці волосся на обличчі тримером, але його все одно видно на лобі та підборідді.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися