Через пуп витягають камені з нирок, через око — пухлини головного мозку!
Світ

Через пуп витягають камені з нирок, через око — пухлини головного мозку!

11 серпня 2016, 14:19
0
0
Сподобалось?
0

Як філіппінські цілителі оперують без скальпеля   Ці люди мають надлюдські здібності. Їхній феномен не можуть розгадати провідні науковці світу. Як вдається малограмотним філіппінцям проводити складні операції, та ще й без застосування будь-яких хірургічних інструментів? Ми вам розповімо про одне з найдивовижніших явищ альтернативної медицини, яке повертає до життя безнадійно хворих.

Розрізають шкіру пальцями

Хтось називає їх великими цілителями, «хірургами четвертого виміру», а хтось – чаклунами. Та факт залишається фактом: їхні руки дійсно чарівним чином проникають у тіло людини й лікують такі недуги, від яких відвернулася традиційна медицина. Йдеться про філіппінських хілерів (слово «хілер» є похідним від англійського heal, що означає «зцілювати»).

Перші згадки про них з’явилися ще у XVI столітті завдяки мореплавцям, які на далеких островах побачили ці чудеса. Документально ж зафіксувати процес дивовижного лікування вдалося лише у 40-х роках ХХ століття. Відтоді слава про філіппінських ескулапів розлетілася по всьому світу.  Хілери здійснюють операції різної складності лише руками, без будь-яких спеціальних інструментів. Не використовують навіть голок. Також не застосовують вони й анестезуючих засобів. Кажуть, головне знеболювальне – їхня молитва.

Оглядаючи пацієнта, лікар найперше запитує: «Чи вірите ви в Христа?» Якщо людина відповідає негативно, то хілер не береться за операцію. До філіппінських цілителів найчастіше звертаються ті, від кого відмовилась офіційна медицина, або хто зовсім не має грошей. Зі своїх вони ні копійки не беруть. Хто хоче, може залишити кілька подячних купюр. Але то не обов’язково. Проте коли на операцію приходять іноземці, їм найперше доводиться купити спеціальний амулет, ціна якого коливається в межах ста доларів, й тримати його в руці до завершення процедури. Так «настроюють» свій організм на одну хвилю з внутрішнім єством лікаря.

Операція триває десять хвилин

Хілер проводить руками по тілу пацієнта, немов скануючи його. Потім пальці зупиняються в певній зоні. Це і є те місце, де людина має проблеми зі здоров’ям. Тоді руки цілителя ніби проникають у тіло хворого і починаються неймовірні маніпуляції. Хілери легко можуть розрізати шкіру пальцями й дістати те, що викликало біль. Камені з нирок, жовчних міхурів й інших органів черевної порожнини вони виймають, як правило, через пуп, пухлини головного мозку – через очі. Існує безліч варіацій. Лікар може зробити пальцями надріз і на грудях, спині, обличчі, ногах. Після операції цілитель знову проводить долонею над раною – й кров зникає. Філіппінські хілери вміють з’єднувати тканини без швів. Найцікавіше, що сама процедура триває до 10 хвилин, а хворий при цьому не відчуває жодного болю, тільки легкі поколювання.

Відбувається це завдяки взаємодії енергій лікаря та пацієнта. Вона утворює концентрацію в міжклітинному просторі – це і є лінія розрізу (заряди енергії відштовхують один одного, «розводячи» клітини тканини). Оперований не відчуває болю, тому що занурені в розріз пальці не торкаються нервових закінчень. Як тільки операція закінчується і біополе зникає, клітини повертаються до попереднього стану й відразу зближуються.

Нерідко цілителі під час операції виймають з тіла пацієнта лише згустки крові. Це, завіряють, спресована негативна енергія, яка запустила хвороботворні процеси в організмі. Таким чином активується механізм самоочищення, й за кілька місяців людина стає цілком здорова – відбувається природне розсмоктування новоутворень, наприклад пухлин, каменів у нирках, виразок... Це підтверджують результати УЗД.

Енергетичне поле виводить з ладу прилади

Вважається, що сьогодні людей, які володіють глибокими знаннями цієї екстрасенсорної хірургії, у світі не більше п’ятдесяти. Один з найвідоміших сучасників – Джун Лабо. Його клініка у столиці Філіппін приймає пацієнтів з усього світу. Свої здібності він виявив у 16 років, але спершу категорично від них відмовлявся. В ту пору хілер був синонімом крайньої бідності, злиднів, тож Джун вирішив спробувати свої сили у різних професіях. Однак як чоловік не старався проявити себе, у нього нічого не виходило, тож прийняв свій дар і почав лікувати. А через 58 років став найбагатшою людиною на Філіппінах.

Більшість хілерів живе на острові Лусон. Кажуть, що коли поруч проходять кораблі, то прилади на них починають барахлити. Те ж саме відбувається і з вертольотами, тому польоти у цьому районі заборонені. Річ у тім, що тут надзвичайно потужне енергетичне поле, яке й виводить з ладу техніку.  Один з дуже сильних хілерів Еміліо Лапорга, який мешкає в Аргентині, має свій унікальний метод. Він без анестезії видаляє цілі хворі органи! Місце надрізу заклеює лейкопластиром, і через півтора місяця на тілі не видно й сліду втручань. Іноді на місце розсічення тканин він ставить банки й витягує з розрізу густу, майже желеподібної консистенції, кров. Знаменитий також тим, що успішно без болю і слідів видаляє ліпоми – великі жировики.  Крім оперативних втручань, хілери використовують й інші методики в лікуванні пацієнтів. Одні недуги вони лише змовляють молитвами, інші долають травами, вдаються і до мануальної терапії.  Серед пацієнтів філіппінських хілерів – зірки Голлівуду, світові політики, шейхи. Цілителі борються багато з чим. Єдине, чого не можуть, то це зробити людину безсмертною. Також вони не в силі повернути психічне здоров’я. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися