Nissan відкрила кафе, де розплачуються електрикою
Світ

Nissan відкрила кафе, де розплачуються електрикою

26 грудня 2016, 11:33
0
0
Сподобалось?
0

У Парижі з'явилось кафе від компанії Nissan - Nissan Electric Café - на честь знаменної події у автовиробника. Електромобілі Nissan Leaf по всьому світу проїхали 3 млрд км - це скоротило викиди вуглекислого газу в атмосферу на 500 млн кг.

Бренд вирішив створити Nissan Electric Café для підвищення популярності і привабливості електромобілів і "екологічного" способу життя.

Це pop-up кафе, де можна розплатитися електроенергією. Відкрили для парижан на кілька днів - з 16 по 18 грудня.

"Електромобілі - це лише один із прикладів нашого бачення майбутнього. Кафе, де можна розплачуватися енергією, - відмінна можливість показати, наскільки революційною може бути зміна нашого підходу в сфері генерування і використання електроенергії. Ми хочемо, щоб люди на своєму досвіді відчули, як нові технології, подібні xStorage Home, можуть приносити їм користь і покращувати життя майбутніх поколінь", - розповів директор відділення електромобілів Nissan в Європі Гарет Дансмор.

Особливістю цього кафе було те, що клієнти самостійно виробляли електроенергію, а потім використовувати її як валюту для оплати товарів і послуг. Це дозволило людям на собі відчути "електричний" стиль життя, сказали в компанії.

Генерувати енергію клієнти могли невеликими зусиллями: ходити коридором, вкладеному спеціальною плиткою, стрибати на плитках у спеціальній фотостудії, щоб зробити знімок, крутити педалі на велотренажерах під виглядом барних стільців. Наприклад, в середньому для зарядки телефону потрібно крутити педалі протягом 30 хв (стільки часу рекомендують щодня займатися фізкультурою).

 
 

Як нагороду за свої старання клієнти отримували напій за своїм вибором.

У Nissan Electric Café відвідувачі ознайомились із новітньою технологією - енергетичним модулем для зберігання і розподілу електроенергії xStorage Home, розроблений Nissan спільно з компанією Eaton.

Система зберігання електроенергії допомагає споживачам стежити за тим, як і коли вони використовують електрику в своїх будинках, звести до мінімуму витрати енергії та економити. "Життя" цій системі дають нові і старі батареї від електромобілів Nissan, які отримали друге життя.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися