У Луцьку учасникам бойових дій повертатимуть 50 відсотків коштів на придбання житла
Актуально

У Луцьку учасникам бойових дій повертатимуть 50 відсотків коштів на придбання житла

19 жовтня 2016, 15:24
0
0
Сподобалось?
0

У Луцькій міській раді презентували проект програми забезпечення житлом на умовах спів фінансування учасників бойових дій на 2017-2019 роки.

За інформацією директора департаменту економічної політики міської ради Олександра Озіновича, на реалізацію програми необхідно 96 мільйонів гривень, з них 24 мільйона має бути закладено у міському бюджеті.

Учасниками програми можуть стати учасники АТО, які станом на 1 вересня 2016 перебували у черзі на житло відповідно до Житлового кодексу. Нині є 193 таких сім’ї. Починаючи з 1 жовтня, ця цифра зросла до 206 чоловік.

Однією із умов участі у програмі є забезпечення співфінансування учасниками 50-відсоткової ринкової вартості житла за рахунок особистого внеску. Крім того, співфінансування у 50-відсотковому розмірі забезпечується за рахунок коштів бюджету міста (25 відсотків) та інших джерел, не заборонених законодавством (25 відсотків). Якщо співфінансування по програмі не можливо здійснити за рахунок інших джерел, не заборонених законодавством, співфінансування за рахунок коштів бюджету міста збільшується до 50 відсотків.

Загальна площа квартири для учасника програми не повинна перевищувати 50 метрів квадратних . Якщо учасник програми бажає придбати житло більших розмірів, додаткові «квадрати» повинен буде оплатити сам.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися