Роутер D-Link: переваги пристрою та як його підключити
Актуально

Роутер D-Link: переваги пристрою та як його підключити

2 вересня 2021, 17:58
0
0
Сподобалось?
0

На сьогодні роутер d link – популярний пристрій, який обширно використовується як для домашнього, так і корпоративного вжитку. В залежності від параметрів девайса можлива роздача швидкісного Інтернету в невеликих кімнатах, офісах, промислових приміщеннях.

Як підключити роутер

Підключення приладу відбувається в два етапи:

  • Приєднання до комп’ютера і провайдера. Спочатку необхідно приєднати прилад до електричної мережі – для цього візьміть кабель живлення, помістить його у відповідний роз’єм на поверхні приладу, ввімкніть в розетку. На наступному етапі необхідно приєднати пристрій до стаціонарного комп’ютера або ноутбука для подальшого налаштування. Так, один кінець кабелю розташуйте у відповідному «гнізді» на ПК, а інший – в LAN роз'ємі роутеру. Зазвичай цей отвір відмічений чорним кольором;
  • Приєднання приладу до мережі Інтернет. Коли ви виконаєте всі підключення, швидше за все, Інтернет у вас так і не з’явиться. Щоб почати ним користуватися, необхідно налаштувати ваш двевайс на роботу саме з вашим провайдером. В панелі налаштування роутера (на комп’ютері) необхідно зазначити тип з’єднання та інші характеристики, які надаються провайдерами. Коли роутер почне працювати із дротовим підключенням, ви можете перейти до налаштування бездротового Інтернету. Зазвичай усі кроки описані в інструкції. У більшості моделей д-лінк інструкції схожі – завантажити їх можна в Інтернеті.

Зазвичай користувачам вдається самостійно налаштувати девайс протягом години і почати користуватися мережею.

Переваги маршрутизаторів D-link

Якщо ви обираєте для себе пристрій, який би роздавав бездротовий Інтернет або під’єднувався до комп’ютера, звернути увагу саме на моделі D-link варто з декількох причин:

  • Потужний сигнал як в квартирі, так і в приватній будівлі. Інтернет стабільно присутній навіть у віддалених куточках;
  • Швидкісний Інтернет для великої кількості користувачів – залежно від моделі інтернет може надаватися 10-15 людям та більше;
  • Інтернет-сигнал здатен перетинати навіть кілька стін, завдяки чому навіть на великих площах достатньо лише одного приладу;
  • Демократичні ціни – ще одна вагома перевага даного пристрою, особливо якщо мова йде про пристрій для невеликого житла.

Також багато користувачів відмічають лаконічний вигляд і простоту налаштування. Прилад підтримує всі актуальні стандарти передачі даних та безпеки.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися