Що потрібно для комфортного пікніка
Актуально

Що потрібно для комфортного пікніка

4 серпня 2023, 10:39
0
0
Сподобалось?
0

Пікнік — це чудова можливість провести час на природі, зібратися із сім'єю чи друзями. Мало хто відмовиться насолодитися вдосталь сонцем, свіжим повітрям та смачною їжею. Але для вдалого пікніка важливо добре підготуватись, адже знадобляться не лише продукти. Щоб якась забута дрібниця не зіпсувала поїздку на природу, пропонуємо перелік необхідних речей та інвентарю.

Що взяти з собою на пікнік

Для початку потрібно визначити, де проходитиме пікнік та скільки часу. Тому що одна справа, якщо це вилазка на природу на пару годин, зовсім інша — захід із ночівлею. Разом з тим є універсальний перелік речей, які обов'язково знадобляться на будь-якому пікніку.

Пропонуємо приблизний список інвентарю для комфортного відпочинку на природі:

  • навіс чи тент від сонця;
  • розкладні столик та стільці;
  • плед або килимок;
  • гриль чи мангал;
  • предмети для розпалювання багаття (запальничка, сірники, вугілля, дрова тощо).

Якщо планується відпочинок із ночівлею, знадобиться намет. У ньому можна буде комфортно влаштуватися на сон та не боятися вітру, холоду, дощу.

Що потрібно для сервірування столу

Крім інвентарю, буде потрібен посуд для приготування їжі та сервірування столу. З собою на пікнік рекомендується взяти:

  • вилки, ложки, ножі;
  • тарілки, у тому числі глибокі для рідких страв та широкі для нарізок;
  • штопор та консервний ніж;
  • стаканчики;
  • дошка для нарізання продуктів;
  • салатниці, миски для фруктів та овочів.

Посуд краще вибирати з пластику або металевий, щоб не розбився. Також знадобиться скатертина для столу. Зверніть увагу на клейончасті варіанти, які легко прати. Якщо столу немає, і стелити потрібно буде на землю чи траву, знадобиться дві скатертини. Одна може бути одноразовою, її стелять нижнім шаром для захисту від пилу та бруду.

Що стосується текстилю, не забудьте також про рушники. Краще віддати перевагу невеликим кухонним варіантам, якими можна витерти руки або протерти овочі. Головне, щоб матеріал добре вбирав вологу. Також знадобляться паперові серветки, у тому числі вологі.

І ще один важливий момент. Обов'язково візьміть пакети для сміття, щоб зібрати відходи та залишити після себе чисте місце для відпочинку.

Як організувати комфортний пікнік

Якщо планується виїзд на природу на кілька днів, можна взяти з собою туристичну розкладачку та гамак. Розкладне ліжко дозволить зручно відпочити вдень та добре виспатися вночі.

Ще більш компактний варіант, який легко складається та транспортується, – це гамак. Конструкція зазвичай кріпиться між деревами. У такому пристрої добре розслабляються м'язи спини, в ньому зручно лежати або сидіти. Гамак ідеально підходить для релаксації на відкритому повітрі.

Збираєтесь на пікнік літнім спекотним днем? Не забудьте взяти пляжну парасольку для захисту від сонця. Вона допоможе закрити зону відпочинку від небезпечних ультрафіолетових променів, створить прохолодну тінь, що дозволить комфортно провести час на свіжому повітрі навіть у розпал спекотного дня.

Де придбати необхідні товари

Все для пікніка пропонує інтернет-магазин Аврора. У каталозі на сайті можна вибрати туристичні набори, різноманітні комплекти для приготування їжі та багато іншого для вдалого проведення часу на природі. Всі товари створені для комфортного та безпечного відпочинку та відрізняються високою якістю.

При цьому вартість приємно дивує і дозволяє закупити необхідне без особливої шкоди бюджету. Таке поєднання якості та ціни стало можливим завдяки прямим постачанням від виробника, у тому числі й від вітчизняних компаній. Крім того, в Аврорі часто проходять акції та розпродажі, що дає можливість ще більше заощадити кошти.

Замовлення можна зробити у зручний час, для покупок навіть не доведеться виходити з дому. Вибирайте потрібні речі спокійно, не поспішаючи, щоб не проґавити нічого важливого. Такий шопінг дуже зручний, вигідний та дозволяє організувати пікнік без особливого клопоту і зайвих витрат.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися