Чоловічі браслети на руку синові та чоловіку
Актуально

Чоловічі браслети на руку синові та чоловіку

12 листопада 2023, 13:47
0
0
Сподобалось?
0

Подарунки чоловікам завжди складно вибирати. І хоча вони не такі вимогливі, як жінки, пошук достойного може стати проблемним. Особливо, якщо стоїть завдання порадувати одразу і сина, і чоловіка. Тоді допомогти можуть чоловічі браслети на руку. Це коштовності поза часом, поза віком і поза сферою діяльності. Подивитися і обрати чоловічий браслет на руку можна за посиланням: https://zolotoyvek.ua/ru/braslety/l/pol:muzhskie/ , а ми розповімо, у чому особливість пошуку ювелірних виробів на подарунок.

Чим відрізняються чоловічі браслети від жіночих?

В епоху, коли багато ювелірних виробів роблять у стилі унісекс, важко визначити, чим саме відрізняються чоловічі браслети від жіночих. Та коли ми говоримо про плетені моделі чи аксесуар з текстилю, різниця помітна:

  • чоловічі браслети мають грубуватіший і маскулінний дизайн;
  • часто в аксесуарі є більш активні та широкі елементи, також відрізняється товщина виробу;
  • деякі прикраси мають характерні символи мужності, які відіграють роль декору: якір, компас, ланцюг та інші;
  • чоловічі браслети можуть мати більш темні та стримані кольори, наприклад, прикраса в лимонному золоті буде рідкістю;
  • можуть містити металеві деталі, як от заклепки, ланцюги та защібки, що робить їх важчими та стійкішими;
  • чоловічі браслети частіше мають символічне значення, наприклад, означати членство у якійсь організації чи мати релігійний сенс (аксесуар з Рукою Фатіми).

Як вибрати чоловічий браслет синові?

Вибір чоловічого браслета для підлітка чи юнака дуже часто залежить від рівня його активності. Якщо ваш син захоплюється скейтбордингом, активно займається спортом чи ходить на боротьбу, то необхідно враховувати рівень надійності та стабільність ювелірного виробу.

Для молодих хлопців часто обирають чоловічі браслети з текстилем. Це може бути шкіра чи каучук. Вони чудово витримують зовнішній вплив, відрізняються високою міцністю і невибагливі у догляді. Якщо золоту прикрасу перед басейном потрібно буде знімати, то виріб зі шкіри при контакті з водою менше постраждає. Також перевагою аксесуарів з текстилю з ювелірними вставками є його унікальна стилістика. Цю прикрасу зараховують до міського стилю, тож вона чудово пасуватиме до футболки та джинсів, але може чудернацько виглядати, якщо одягнути її під костюм.

Як обрати браслет для чоловіка?

При виборі прикраси для коханого також необхідно враховувати його рівень активності, проте тут завдання ускладнюється – важливо розуміти сферу та рід діяльності чоловіка. Чоловічі браслети для них є не тільки атрибутом стильного образу, але й підтвердженням статусу. Наприклад, якщо ваш чоловік керує компанією, то лаконічний аксесуар з якірним плетінням буте не найкращою ідеєю. Набагато цікавіше виглядатиме чоловічий браслет з плетінням бісмарк чи подвійний ромб, який відображає індивідуальний характер, певну суворість та благородство. Обираючи статусну прикрасу, дуже важливо дотримуватися балансу. Навіть якщо ваш чоловік обіймає керівну посаду, дарувати багатошарову прикрасу з декором – не найкраща ідея. Набагато доречніше буде обрати класичний чоловічий браслет у лаконічному стилі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися