На Дніпропетровщині зловмисники виготовляли фальсифіковані ліки у звичайному гаражі
Кримінал

На Дніпропетровщині зловмисники виготовляли фальсифіковані ліки у звичайному гаражі

29 жовтня 2014, 17:13
0
0
Сподобалось?
0

Співробітники СБУ на Дніпропетровщині «накрили» підпільну лабораторію, в якій вироблялися фальсифіковані ліки та сильнодіючі медпрепарати. Підпільний бізнес розгорнули мешканці Кривого Рогу та Харкова, повідомляє прес-центр СБУ.

Для фальсифікатів контрабандним шляхом завозилася китайська сировина, а готові «препарати» з приховуванням від митного контролю постачалась до європейських країн. У рамках кримінального провадження затримано трьох зловмисників. Під час санкціонованих обшуків за місцем проживання контрабандистів було виявлено та вилучено 10 тисяч пігулок та 5 тисяч ампул - сильнодіючі речовини у складі анаболічних стероїдних препаратів (діючі речовини - метандієнон, нандролон), а також велику кількість лікарських засобів сумнівного походження.

У гаражі, що належить одному з учасників угруповання, виявлено підпільну лабораторію з якої вилучено: обладнання для виробництва, пакування та сортування сильнодіючого лікарського засобу «Danabol» (діюча речовина метандієнон) та отруйної речовини «Turinover» (діюча речовина тестостерон); 17 кг  метандієнону та 1 кг тестостерону, що використовувалась для виробництва пігулок; понад 20 тисяч порожніх ампул, наклейок та прес-форм, які застосовувалися у технологічному циклі.

За висновками фахівців загальна вартість вилучених препаратів та обладнання на «чорному» ринку становить майже 450 тисяч гривень.

Тривають експертизи вилучених речовин та слідчі дії.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися