У Києві наркоторговець застрелив трьох міліціонерів
Кримінал

У Києві наркоторговець застрелив трьох міліціонерів

18 грудня 2014, 23:24
0
0
Сподобалось?
0

У Києві бандит застрелив двох працівників міліції зі служби з боротьби із незаконним обігом наркотиків. Правоохоронці якраз проводили контрольну закупку наркотичних речовин в одній з квартир Києва. Також бандит убив третього чоловіка - колишнього міліціонера.

Колеги загиблих намагаються затримати вбивцю за «гарячими слідами». Особу зловмисника встановлено.

Так Печерське РУ ГУМВС України у Києві за вчинення умисного вбивства трьох осіб, з яких двоє співробітники міліції, розшукує Семеренка Віталій Володимировича, 05.12.1968 р.н.

Особливі прикмети:

1. Зріст 185 см., повної статури, вага приблизно 150 кг, волосся темно-русяве з залисинами з сивиною, довге, обличчя не голене.

2. Був вдягнутий у чорну зимову куртку з капюшоном, за типом «Аляска», спортивні штани чорного кольору, футболку чорного кольору зі сріблястими надписами та спортивне взуття темного кольору.

«Підозрюваний озброєний, при затриманні дотримуватись заходів особистої безпеки. В разі отримання інформації щодо місця знаходження останнього прошу повідомити начальника ВКР Печерського РУ Литвина Д.О. (050) 330-63-70, (044) 2806118, (044) 2807042», - йдеться у повідомленні прес-служби столичної міліції.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися