На Львівщині жінка під час п’яних розбірок зарізала матір з дитиною та сусідку пенсіонерку
Кримінал

На Львівщині жінка під час п’яних розбірок зарізала матір з дитиною та сусідку пенсіонерку

25 грудня 2015, 09:12
0
0
Сподобалось?
0

Вчора об 11:00 у Сокальське відділення поліції надійшло повідомлення про те, що у одному з сіл району в приватному будинку виявлено трупи 28-річної жінки та її 8-річної. Уже на місці слідчо-оперативна група виявила на тілах загиблих сліди насильницької смерті. Крім того, у сусідньому будинку правоохоронці знайшли мертвою 70-річну бабусю, яка теж пішла з життя не за власним бажанням.

Як зазначають у відділі комунікації ГУНП у Львівській області, поліцейським знадобилось кілька годин, щоб встановити та затримати підозрювану у вбивстві двох жінок та восьмирічної дитини – це 47-річна односельчанка загиблих.

Як розповів т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Дмитро Загарія, слідством попередньо встановлено, що 23 грудня у будинку 28-річної жительки села перебували дві її односельчанки віком 47 та 70 років. Жінки розпивали вживали спиртне, а дівчинка бавилася в помешканні. Після того, як 70-річна сусідка пішла додому, між 28-річною господинею та 47-річною гостею виникла сварка. Остання почала бити молоду жінку і кількома ударами в голову завдала їй травми несумісні з життям. Далі вона кинулася до дитини і завдала їй кілька колото-різаних ран в область шиї від яких дівчинка померла.

Як зазначив Дмитро Загарія, після скоєного жінка пішла до будинку 70-річної сусідки і коли та відчинила їй, завдала пенсіонерці кілька ударів по голові, за попередніми даними слідства, щоб та не повідомила про її перебування у будинку загиблих матері та дитини. Отримані травми виявилися для старшої жінки смертельними.

На серійну убивцю очікує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися