Вбивцям головного лікаря санаторію на Рівненщині світить довічне
Кримінал

Вбивцям головного лікаря санаторію на Рівненщині світить довічне

29 грудня 2021, 14:30
0
0
Сподобалось?
0

Двох іноземців, які працювали таксистами у Києві, і яких підозрюють у жорстокому вбивстві та пограбуванні 50-річного головного лікаря одного з санаторіїв Рівненщини Ярослава Сивого, взяли під варту.

Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури.

Двом іноземцям, підозрюваним у вбивстві головного лікаря Ярослава Сивого, обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави. Фігурантам загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі або довічне ув’язнення з конфіскацією майна.

Нагадаємо, за даними слідства, вбивство сталася 20 грудня 2021 року. 50-річний головний лікар одного з санаторіїв у Рівненській області, перебуваючи у Києві, сів до таксі та попросив підвезти його до готелю.

За кермом автомобіля був 34-річний громадянин Киргизької Республіки. Також в транспортному засобі перебував приятель водія - 43-річний громадянин Узбекистану. Таксисти погодились підвезти жителя Рівненщини. Зловмисники дорогою до готелю вирішили пограбувати чоловіка. Тоді один із нападників кілька разів вдарив 50-річного чоловіка пляшкою по голові. Через це медик знепритомнів. Після чого лікаря відвезли до Бучанського району Київщини, де в непритомному стані залишили у лісосмузі зі зв’язаними руками та ногами. Чоловік загинув. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися