«Наше село оживе»,  – мешканка Херсонщини  подякувала волинянам
З перших уст

«Наше село оживе», – мешканка Херсонщини подякувала волинянам

3 серпня 2023, 15:40
0
0
Сподобалось?
0

Волинські волонтери-будівельники щодня латають не лише покрівлі пошкоджених будинків, а й серця херсонців. Жителька Благодатівки Олександра Полякова сердечно дякує волинянам за роботу.

Про це розповів  начальник Волинської ОВА Юрій Погуляйко.

«Ми не знали, як починати і чим закінчувати. Як воно все буде… Навіть не сподівались. Люди дуже переживали. І сердились, і хвилювались, і навіть між собою колотились. Але вони (волонтери, – прим.) приїхали, стали – і всім по черзі усе зробили. Дякую велике хлопцям, які приїхали. І нічого не просять взамін. Навіть води холодної стидаються брати, хоча ми теж хочемо допомогти», – розповідає пані Олександра.

«Будівельні роботи у Благодатівці активно тривають. Одна зміна робітників-волонтерів замінює іншу. Будинки на вулиці Миру швидко вкриваються дахами і вулиця поступово набуває жилого вигляду. Доки погодні умови дозволяють – відновлювальні роботи «киплять», адже наближається осінній сезон із похолоданнями та дощами», - йдеться у дописі.

Херсонці попри все тримаються рідного села. З будинку Олександри Полякової виглядає чоловік старшого віку.

«Це наш дідусь, – каже благодатівчанка. – Він цілий рік пробув на Тернопільщині. А як почув, що йдуть роботи – повернувся. Дуже переживав, що хату його ремонтують, а його нема. Будемо жити усі під одним дахом. З часом усе відбудуєм, аби лиш скоріше скінчилась ця війна і була наша перемога».

Жінка знову дякує волинянам, які у складі будівельної бригади відновлюють житло херсонців. «Наше село оживе колись. І річка наша оживе. Дякую вам велике. Приїждайте до нас, не тільки працювать, а й відпочивати до нас приїждайте», – запрошує пані Олександра.

Нагадаємо, Волинська область взяла шефство над селом Благодатівка Херсонської області.

«Заради таких людей і триває проєкт «Пліч-о-пліч», - наголосив Юрій Погуляйко.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися