«Металіст» почав у єврокубках з нудної нічиєї
Спорт

«Металіст» почав у єврокубках з нудної нічиєї

22 серпня 2014, 11:02
0
0
Сподобалось?
0

Харківський «Металіст» почав похід за кубком Ліги Європи зі стадії плей-офф. Аби пробитися до групового раунду слід подолати лише скромний польський «Рух». Але й нинішній стан «Металіста» не дозволяє прогнозувати гру команди.

«Рух» - «Металіст» - 0:0

«Рух»: 21. Камінськи, 2. Ставарчик, 3. Дзівнел, 22. Кусь (39. Хелік, 90+3), 4. Сурма. 5. Зеньчук (13. Гіголаєв, 73), 7. Ковальськи, 10. Стажинськи, 16. Бабяж, 32. Маліновськи, 9. Кушвік (11. Ефір, 76).

«Металіст»: 35. Шуст, 3. Вільягра, 30. Гуйє, 45. Осман, 8. Едмар, 10. Хав'єр, 19. Ч. Торрес (32. Краснопьоров, 52), 22. Кулаков, 24. Юссуф, 82. Ребенок, 50. Жажа (14. Гоменюк, 63).

Матч вийшов нецікавим у першу чергу через те, що господарі поля боялися грати у футбол з «Металістом». Поляки нав'язали в'язку і обережну боротьбу, бо орієнтувалися на результати харківського клубу минулих років. У двох попередніх сезонах команда демонструвала агресивний і результативний футбол. Та нині «Металіст» переживає серйозну кризу. Ті, хто був обличчям команди ще торік, просто розбіглися, знайшли собі інші клуби. Та й у тих, хто лишився, бойовий дух підупав. Майно президента клубу Курченка, як і сам клуб, під арештом, рахунки заблоковані. Зрозуміло, що не зважати на це футболісти не можуть.

У Польщі харків'яни показали мляву гру і створили мізерну кількість моментів. У першому таймі міг забити Жажа, а у другому - Гоменюк, який якраз і замінив бразильця.

Матч-відповідь через тиждень має бути цікавіший. Обом командам необхідно забивати. Мають посміливішати і поляки, яких «Металіст» нічим особливим не вразив.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися