«Волинь» зазнала першої поразки у сезоні завдяки своєму вихованцю
Волинь

«Волинь» зазнала першої поразки у сезоні завдяки своєму вихованцю

28 серпня 2021, 20:45
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку відбувся центральний матч шостого туру чемпіонату з футболу серед команд першої ліги. «Волинь», яка не знала до цього поразок, приймала лідера – харківський «Металіст», який мав в активі п’ять перемог у п’яти матчах. Гра викликала чималий інтерес, тож її транслювали навіть на телеканалі «Футбол 1».

«Волинь» – «Металіст» – 0:3

Гол: 0:1 – Романюк (69), 0:2 – Банада (84), 0:3 – Пейшоту (90+3).

«Волинь»: 42. Неділько – к, 61. Чернов, 6. Войтіховський, 45. Сасовський, 26. Мартинюк, 8. Чепелюк (4. Мороз, 63), 16. Рябов, 98. Ляшенко, 34. Климець (24. Янчук, 87), 10. Сад (9. Богомаз, 53, 19. Теслюк, 75), 17. Кобзар.

«Металіст»: 23. Рибка, 47. Романюк, 24. Федорів – к, 2. Мизюк, 20. Горбунов, 5. Сарапій (14. Поступаленко, 88), 94. Ріаскос, 29. Танковський (15. Демченко, 59), 10. Балулі (44. Банада, 46), 34. Танчик (99. Білий, 87) 11. Пейшоту.

Обидві команди розпочали матч дуже стрімко. «Металіст» спробував затиснути лучан поблизу воріт і дуже швидко створив перший небезпечний момент. Захисник харків’ян Мизюк підключився до атаки своєї команди під час стандарту і зльоту пробивав з кута штрафного майданчику. «Волинь» виручив Неділько. Але закрити «Волинь» поблизу воріт гостям надовго не вдалося. «Хрестоносці» не забарилися з відповіддю. Рибка уже був безсилий, коли Рябов би несильно, але на точність, м’яч просковзнув поруч з дальньою стійкою. Далі «Волинь» поступово перебрала ініціативу на себе й  час від часу турбувала Рибку прострілами та навісами. Сасовський й взагалі надумав закрутити у ворота харків’ян «сухий лист» з кутового, але голкіпер розібрався й з-під поперечки перевів м’яч на кутовий.

Другий тайм розпочався рівно так само, як і перший. Гості рішуче з перших секунд пішли вперед, а лучани раптово провалилися перед власними воротами, й Танчик буквально розстрілював Неділька, але голкіпер лучан знову врятував. У боргу «хрестоносці» були секунд тридцять. Кобзар у боротьбі за дальню подачу відтер корпусом захисника і вийшов на побачення з Рибкою, форвард лучан пробив під голкіпером, але трошки не влучив у ціль. Після наступної контратаки «Волині» м’яч таки опинився у сітці воріт «Металіста», тільки із зовнішнього боку від штанги. Не зважаючи на успішні випади лучан, харків’яни міцніше перебирали ініціативу, відбувалося це у нервовій обстановці – головний арбітр взявся роздавати жовті картки направо й наліво, отримали свої гірчичники навіть головні тренери команд. «Металіст» боротьбу нервів таки виграв. В одній з атак гостям вдалася гарна комбінація. Вихованець «Волині», а нині «металіст» Романюк отримав м’яч перед самісіньким штрафним майданчиком по центру й в один доторк по навісній траєкторії поклав «круглого» у праву «дев’ятку».

Лучани великими силами пішли вперед, намагаючись уникнути першої поразки у сезоні, й пропустили класичну контратаку – після прострілу з флангу м’яч у ворота переправив Банада. 0:2 – рахунок, який для «Волині» відіграти у «Металіста» уже було неможливо. Не вірили у це уже й самі футболісти, а гості скористалися зневірою й довели рахунок до 3:0. Останній гол у матчі на рахунку Пейшото.

Лучани поступилися, але вкотре заслужили повагу уболівальників.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися