Харківський
Спорт

Харківський "Металіст" відкриває дорогу до Кубка України

2 листопада 2021, 15:33
0
3
Сподобалось?
3

Харківський «Металіст»

Харківський «Металіст» подолав черговий етап на шляху до фіналу Кубка України. На цей раз лідеру Першої ліги дістався складний суперник – «Колос». Гості вміють грати від оборони та руйнувати чужі атаки, при цьому чудово ловлять суперника на помилках.

Шанувальники «Металіста» з нетерпінням чекали на початок зустрічі. Багато хто збирався не лише підтримати своїх улюбленців на стадіоні, а й зробити ставку. Для пошуку найкращих котирувань беттори зверталися на сторінки порталу новин Мета.ua.

Справа у тому, що експерти порталу регулярно досліджують роботу букмекерських компаній та викладають свої висновки у вигляді оглядів. Наприклад, нещодавно фахівці вивчили контору Фавбет. У незалежному огляді викладено як переваги, а й недоліки цієї БК.

Господарі поля не розчарували своїх уболівальників. Вони здобули, хай не розгромну, але дуже важливу перемогу і пройшли до наступного кола змагань.

Матч тримав у напрузі до останньої хвилини

Досвідчений наставник «жовто-зелених», Олександр Кучер, розумів, що до поєдинку з «Колосом» потрібно буде підготуватися ретельно. Футболісти відпрацьовували пресинг та стандартні положення. Плоди завзятих тренувань стали видно з перших хвилин зустрічі.

Футболісти «Металіста» на високих швидкостях атакували ворота гостей, створюючи чисельну перевагу на ключових ділянках поля. Добре працювали фланги господарів поля, що перетворювало кожен навіс на небезпечний момент. Але до пори страж воріт гостей Волинець та гравці захисту справлялися із погрозами.

Тут на допомогу прийшов стандарт. Після ідеально виконаної подачі Мізюк переграв опонента і завдав сильного удару головою. Волинець був безсилий відбити небезпечний постріл у кут воріт і рахунок у матчі виявився відкритим.

Валідольна кінцівка

Здобувши важливу перевагу, «жовто-зелених» не зменшили темп. Вони розуміли, що віддавши ініціативу «Колосу» дуже ризикують.

Після перерви головний тренер гостей Сергій Кузнєцов пересунув гравця оборони в лінію півзахисту. Цей крок дозволив гостям небезпечніше атакувати та тримати м'яч під контролем. До останніх секунд на полі йшла спекотна сутичка, але господарі втримали переможний рахунок на радість заповнених трибун.

Наступний суперник «Металіста» визначиться після «сліпого» жеребкування.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися