«Волинь» в у першому матчі 1/8 кубка мінімально переграла лідера чемпіонату
Спорт

«Волинь» в у першому матчі 1/8 кубка мінімально переграла лідера чемпіонату

27 вересня 2014, 21:12
0
0
Сподобалось?
0

Оскільки за регламентом цьогоріч кубкові дуелі, починаючи з 1/8 складаються з двох матчів, це була лише перша її частина. Це зумовлювало й стратегію, яку обрали команди на цей матч. Але «Волинь» таки змогла подарувати своїм уболівальникам невеличку надію на загальний успіх.

«Волинь» - «Дніпро» - 1:0

Гол: 1:0 - Бікфалві (37 - з пенальті).

«Волинь»: 42. Неділько, 4. Приндета, 15. Жуніч, 3. Сімінін - к, 13. Шабанов, 10. Бікфалві (39. Сваток, 83), 7. Федорчук, 93. Матей, 19. Кобахідзе (89. Козьбан, 90), 79. Бабатунде (9. Мемешев, 23), 17. Маріотто.

«Дніпро»: 16. Лаштувка, 3. Мазух, 7. Канкава, 11. Селезньов, 12. Леонардо (18. Зозуля, 46), 17. Стрініч, 21. Бартуловіч (90. Мігунов, 46), 23. Дуглас, 29. Ротань - к, 44. Федецький, 89. Політило (7. Калініч, 46).

У першому таймі суперники діяли достатньо обережно. Більше ризикувала «Волинь», адже їй все-таки потрібно було заробляти якийсь гадикап перед матчем-відповіддю. Але «Дніпро» ніби якраз і готувався до цього. Гості непогано діяли на контратаках. Перші небезпечні моменти створили саме дніпряни. Зльоту з лінії воротарського не зміг як слід пробити Бартуловіч. Найкращий шанс у першому таймі гості мали на 9-й хвилині. Капітан лучан Сергій Сімінін обрізався у центрі поля. Євген Селезньов протягнув м'яча до воріт Віталія Неділька прибрав останнього захисника і... віддав неточний пас вздовж лінії воротарського майданчика на Лео Матоса.

До середини першого тайму гра перейшла в інше русло. Команди багато боролися. І навіть билися по ногах. «Волинь» через ушкодження втратила Майкла Бабатунде. Його місце на полі зайняв Редван Мемешев. Атлетичний футбол з великою кількістю був більш прийнятний для лучан. До кінцівки тайму перевага вже була у ногах підопічних Віталія Кварцяного. На 36-й хвилині лучани заробили 11-метровий - Артем Федецький зкосив у штрафному майданчику Флорентіна Матея. Довірили бити Еріку Бікфалві, в якого вже був неприємний досвід пробиття пенальті у нинішньому сезоні. Але цього разу румун не схибив.

У перерві головний наставник «Дніпра» Мирон Маркевич провів подвійну заміну. На підсилення нападу вийшов Роман Зозуля, у півзахист - атакуючий хавбек Нікола Калініч. Та значного перелому у гру це не внесло. «Волинь» особливо не давала розбігтися швидким і технічним гостям. Обидві команди грішили порушенням правил і зібрали непоганий врожай «гірчичників». Тепер уже лучани прагнули діяти на контратаках, а гості першим номером. Напруга поблизу воріт лучан виникала під час стандартів. Але нічого окрім голу Калініча рукою (автор отримав попередження), гості не створили. Лише на останній хвилині удар Селезньова зовсім трішки не досягнув цілі. Але перед тим просто неймовірний момент втратила «Волинь». Мемешев лівим флангом пройшов свого опонента, уже у штрафному майданчику обіграв ще одного і виклав точно під удар Флорентіну Матею. Румун примудрився пробити голкіперу прямо у руки.

Отож «Волинь» перед поїздкою у Дніпропетровськ заробила мінімальну перевагу. Але доля дуелі ще далеко не вирішена.

https://www.youtube.com/watch?v=G8iWuP_JRQE


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися