Чернець Авель
Невигадана історія

Путін царюватиме три терміни

17 листопада 2016, 16:31
0
2
Сподобалось?
2

Це передбачив монах Авель двісті років тому

 Тайновидець Авель передбачив головні події XIX і XX століть. Його пророцтва стали державною таємницею Росії. Скриньку з ними, як безцінний скарб, передавали з покоління в покоління спочатку в роду царів Романових, потім від генсека до генсека.

Напророкував смерть Романових

Чернець Авель був абсолютно реальною людиною, жив у Росії наприкінці XVIII – на початку XIX століття. Він зробив низку, без перебільшення, грандіозних пророкувань (вказав дату смерті Катерини II і Павла I, передрік війну 1812 року, спалення Москви, революцію 1917-го, смерть царської сім’ї Миколи ІІ). Ці передбачення були відомі російським царям. За них Авель півжиття провів у монастирській в’язниці, решту – на засланні). Сама ж інформація про пророцтва була строго засекречена. Спливла вона у 1917 році, коли спочатку з’ясувалося, що у Миколи II була якась скринька (отримана від батька, а тому дісталася від діда), у якій містились основні пророцтва про долю Росії. Документи потрапили у ЧК. Там їх не змогли втримати «під ковпаком», і вони втратили надзвичайну секретність. Проте залишалося дуже мало людей, які про них щось чули. Влада не бажала відкривати народу таємниці майбутнього, вважаючи за краще зберігати книги Авеля за сімома печатками. Тільки після розпаду СРСР кілька передбачень вийшло за межі урядових кулуарів. Самі книги не вціліли – можливо, вони були спалені за наказом одного з царів, а до нас дійшли тільки деякі цитати, переписані в листах або уривками викладені в історичних хроніках. Але ходять чутки, що таємні знання про майбутнє досі зберігаються в ретельно охоронюваних архівах Луб’янки.

Русь воюватиме на Кавказі й у Криму

Надзвичайно цікавими для нас є пророцтва монаха про сьогодення. Він писав про те, що після семи років запустіння біси побіжать з Русі, а ті, що лишаться, переодягнуться в «овечі шкури», зостаючись при цьому «хижими вовками». Біси правитимуть, але під іншими прапорами (а хіба сучасне керівництво – не вихідці з радянської партійної номенклатури та КДБ?).
Передбачив він появу другого Бориса, якого називав титаном-велетнем. «При ньому Росія опиниться на межі розпаду і знищення й під виглядом відродження колишньої величі знищуватиметься те, що ще лишилося. Велетень піде так, що ніхто цього не чекатиме, зоставивши після себе безліч нерозв’язних загадок, а на плечах у нього сидітиме чоловічок невеликого зросту і з чорним обличчям, наполовину лисий, наполовину волохатий. Чоловічок довго лишатиметься невідомим, а потім стане виконувати роль слуги, і правитиме він триразово». Пригадуєте, як Єльцин раптово відрікся від президентства, передавши владу Путіну? Про цього низькорослого, лисуватого чоловіка до того мало хто що знав. А три терміни Путіна на посаді президента?
«Великі лиха зазнає від нього Русь, – читаємо далі у пророцтві – Буде війна в Прометеєвих горах (Кавказ) тривалістю 15 років. Буде третя Таврійська війна – там з’явиться півмісяць, і розірвана Таврида буде кровоточити».
Все сходиться – і війна в Чечні та Грузії, і війна з Україною. Адже Тавридою називали Крим. До речі, цитоване пророцтво було опубліковане задовго до 2014 року. Тож як не повірити, що воно збувається?
Далі ж у ньому говориться, що прийдуть «найстрашніші для Русі десять царів на годину». Експерти-тлумачі кажуть про те, що монах передбачив важкий час, який настане в Росії в 2017 році. На їхню думку, йдеться про час «після Путіна». Якщо вірити прогнозам Авеля, то після нього буде 10 царів, які нічого не привнесуть. Світло у кінці тунелю Росія побачить лишень у 2024 році.
До речі, є у пророцтві Авеля дата й кінця світу. Це 2780 рік. Правда чи ні – поживемо – побачимо.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися