У результаті бою між собою бойовики втратили «Град» та самохідну артустановку
Україна

У результаті бою між собою бойовики втратили «Град» та самохідну артустановку

30 листопада 2014, 10:42
0
0
Сподобалось?
0

Все частіше з окупованих територій Донбасу надходить інформація про наростання напруги між незаконними збройними формуваннями.

Зокрема перевірено інформацію про результати сутички між 1-м батальйоном козаків Козіцина та силами так званої «ЛНР» у місті Антрацит Луганської області. Втрати з обох боків близько двадцяти осіб убитими. Як повідомлялося раніше, у цьому бою загинув «комендант» Антрацита В'ячеслав Пінєжанін, який належить до бандформування Козіцина.

Також за даними прес-центру АТО, з компетентних джерел сталі відомі результати перестрілки між бойовиками незаконних збройних формувань в районі Олександрівки Донецької області. Так було знищено одну САУ, тягач та РСЗО «Град» .
В одну з Донецьких в'язниць було доставлено 60 осіб так званих «казачків», які вперто відмовлялися воювати. Після дводенної «обробки» їх у приміщенні катівні донецького СБУ, бойовики вивезли своїх поплічників-дезертирів у Росію. Російські найманці, які активно брали участь в бойових діях, відмовляють воювати, через невиплату їм грошей.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися