У путіна була зупинка серця, але його відкачали в одній з резиденцій?
Світ

У путіна була зупинка серця, але його відкачали в одній з резиденцій?

5 листопада 2023, 12:00
0
0
Сподобалось?
0

День 22 жовтня міг стати одним з найсвітліших днів в історії, адже пишуть, що путін опинився однією ногою на тому світі. У нього нібито була зупинка серця. Цю новину минулого тижня поширили російські ЗМІ. Але чи варто вірити таким інформаціям, які час від часу з’являються в інтернеті?

Корчився у судомах

У неділю ввечері, 22 жовтня, російському диктатору володимиру путіну стало зле в одній з його резиденцій. «Близько 21:05 за московським часом співробітники служби безпеки... почули шум і звук падіння у спальні президента. Два співробітники Служби безпеки негайно пішли до кімнати і побачили путіна лежачим на підлозі біля ліжка і перевернутий столик з їжею та напоями. Ймовірно, при падінні президент зачепив і обвалив на підлогу стіл і посуд... – йдеться у повідомленні. – Викликали медиків, які провели реанімацію, попередньо з’ясувавши, що у президента зупинка серця». Допомога була надана вчасно, серце запустили. І путін прийшов до тями.

Українці не встигли порадіти новині, і знову стали згадувати передбачення різних екстрасенсів, ворожок, провидців. Адже розмови про смерть диктатора, якому 7 жовтня виповнився 71 рік, не вщухають. 

Одні екстрасенси кажуть, що його вб’ють, інші – вмре від старості

Астролог Влад Росс ще напередодні 2023-го передбачав, що путін не переживе цей рік: «путін у 2023 році не існуватиме, оскільки в нього включився останній річний соляр». Астролог навіщував, що смерть путіна буде такою ж, як в Усами Бен Ладена: удари по всіх його бункерах. Проте Росс також «передбачив», що у 2023 році не буде масованих ракетних ударів по Україні, Крим повернуть, а війна скінчиться. Тому чи варто довіряти такому провидцю?

Екстрасенс і відьма Марія Тиха вважає інакше: путін не помре насильницькою смертю. Його кончина буде пов’язана зі старістю чи хворою спиною. «Буде ситуація, пов’язана зі здоров’ям, загострення. До того ж через якусь жінку – нервове перенапруження», – пророкує відьма. До речі, Марія Тиха ще у січні побачила, що ватажка вагнерівців пригожина «приберуть».

А от закарпатська мольфарка Магдалена Мочіовські впевнена, що в путіна смертельна онкологія, але його на цьому світі тримають екстрасенси. «Людина, що продала душу дияволу, лікується магією, їй іноді стає краще, але це не може бути вічно... Коли він помре, ми чітко не знаємо, визначити це в енергетичному плані неможливо – він має кілька двійників. Але гадаю, це станеться до кінця року», – розповіла у вересні Мочіовські.

Інший провидець, переможець «Битви екстрасенсів» Макс Гордєєв розповів, що уві сні бачив смерть путіна і почув фразу, яку запам’ятав: «Яка безглузда смерть». До речі, цьому екстрасенсу ще навесні минулого року наснилося, що горить Кримський міст. Як відомо, Кримський міст і справді горів у жовтні 2022-го.

Відома польська ворожка Анна Кемпісті теж зробила свій прогноз. Вона розклала карти таро і постановила: загарбники зазнають поразки, українці переможуть. А який кінець бачить для путіна? «Йому загрожує серйозний замах, і його смерть точно не буде приємною і не буде природною. Він не помре у власному ліжку. Я проаналізувала дату його народження, і ця дата лише підтверджує це. Крім того, карти показують, що він також буде позбавлений якогось майна, яке хтось підірве», – передбачає ворожка Анна. Чи ж зазнає воєнного пекла Польща, де багато українських біженців? «Путін не нападе на Польщу. У нас дуже безпечні карти, і я перевірила це на самому початку, ще до того, як почалася ця війна», – запевнила Анна Кемпісті.

Політологи: диктатор не доживе до кінця року

До передбачень про смерть путіна долучаються і політологи та телеведучі. 10 вересня 2023 року телеведучий Савік Шустер заявив, що путін не доживе до кінця року. «Це сказав консиліум лікарів прямо путіну. Останній консиліум був кілька днів тому. І лікарі навіть були здивовані, що він ще живий», – ділиться таємницями Шустер. Але напрошується питання: він що, сидів під столом у кабінеті путіна і все чув?

Про смерть диктатора цієї осені теж у вересні заявив російський політолог, колишній працівник КДБ Соловей: «Офіційна інформація буде приховуватися, але вона з’явиться з інших джерел. Забагато інте­ресантів – і за межами росії, і в самій росії, щоб ця інформація стала надбанням громадськості. Це станеться до кінця осені». Крім того, ще раніше Соловей заявляв, що диктатор насилу ходить, а по бункеру вже пересувається в інвалідному візку. Французька професорка історії Сорбонського університету Франсуаза Том розкрила задум Соловея – поширити серед українців думку про те, що американці нібито вже не хочуть давати всю необхідну зброю, що є неправдою.

Популярний телевізійний лікар Євген Комаровський ще раніше застерігав українців від марних сподівань на смерть путіна. Він впевнений, що можливості сучасної медицини здатні продовжити життя навіть смертельно хворого диктатора. Таку думку поділяє і волинський екстрасенс Сергій Власюк із села Руда на Любомльщині, який майбутнє бачить у снах та по зірках. Про свої передбачення він нещодавно розповідав «Віснику+К». На запитання, чи путін доживе до кінця війни, Сергій Власюк сказав:

– Запомніть, у таких людей є свої колдуни, є вони і в кожного великого бізнесмена. Нічого з путіним не станеться, там работають такі маги!

Тож, зрештою, кожен хай сам вирішує, вірити чи ні передбаченням екстрасенсів та політиків. А українські розвідники застерігають українців: не вірити непідтвердженій інформації.

Юлія ШЕВЧУК


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися