Кривавий обстріл зупинки громадського транспорту здійснили бойовики з «кочую чого» міномета — очевидці
Україна

Кривавий обстріл зупинки громадського транспорту здійснили бойовики з «кочую чого» міномета — очевидці

24 січня 2015, 09:11
0
0
Сподобалось?
0

Як відомо, 22 січня близько 8.30 ранку відбувся обстріл зупинки громадського транспорту у Ленінському районі Донецька. В результаті 9 людей загинули, 7 отримали поранення. Бойовики одразу ж повідомили, мінометного удару завдали українські військові. Проте місце обстрілу знаходиться на значній відстані (понад 20 км) від території, де відбуваються бойові дії в районі аеропорту Донецька. Отже здійснити таке українські військові просто не мали змоги.

Натомість органи прокуратури Донецької області володіють оперативною інформацією від свідків у Донецьку про вантажний автотранспорт з мінометом, який, знаходячись у Куйбишевському районі міста, здійснював обстріл у бік Ленінського району. Після використання зброї вантажний автотранспорт продовжив рух у бік центру Донецька. 
Не так давно на одному з сепаратистських телеканалів був відзняти сюжет про застосування «кочівних» автоматичних мінометів «ополченцями». Журналістка відзняла процес обстрілу позицій українських військових, про що із великим захопленням поділилася з глядачами.

https://www.youtube.com/watch?v=xM2RGq2c1JA


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися