Убити митрополита Володимира наказав... Пшонка?
Україна

Убити митрополита Володимира наказав... Пшонка?

4 липня 2015, 00:09
0
0
Сподобалось?
0

Багаторічний секретар спочилого Предстоятеля Української православної церкви Володимира митрополит Олександр (Драбинко) в інтерв'ю Укрінформу стверджує, що, за його джерелами, колишній генпрокурор Віктор Пшонка дав наказ за тиждень «вивести з ладу» митрополита Володимира.

«Лікування Блаженнішого залишило для мене багато запитань. На першому етапі у нього не змогли вчасно діагностувати онкологію, зрештою повезли його до Франції, видалили пухлину. Але через півроку відбулася ще одна історія», - зазначив митрополит Олександр.

За його словами, коли він перебував під примусовою охороною, в січні 2014 року лікар Блаженнішого попросив про термінову зустріч.

«Лікар каже: митрополит у важкому стані, треба госпіталізувати. Швидше за все, вводити у штучну кому та чекати, коли помре, - ділиться митрополит Олександр. - Я  зібрав консиліум з лікарів, яким мав підстави довіряти. Приїхав наш відомий кардіохірург Борис Тодуров. Приїхав професор з Москви. Вони дивляться історію хвороби Предстоятеля, спілкуються. Тодуров переглядає історію хвороби, каже: митрополиту слід негайно робити очищення й запитує чи клініка, куди ви хочете його перевозити з Феофанії, має штучну нирку. З'ясувалося, не має. Знайшли штучну нирку та почали робити діаліз».

Далі митрополит Олександр додав: «Спочатку з недбалості не знайшли онкологію, хоча брали аналізи чи не щодня. А потім через півроку відбувається чергова недбалість, коли йому пропонують штучну кому. Потім мені казали, що Пшонка дав наказ вивести його з ладу за тиждень. В лютому Блаженнішого, за їхніми розрахунками, не мало вже бути. Втім, у березні до нього повернулася свідомість, ми ще поспілкувалися. Із січня до дня смерті пройшло півроку, але померти мав за три дні».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися