Як на Херсонщині нардеп від БПП кинув ковбасою у депутата міськради від «Опоблоку»
Україна

Як на Херсонщині нардеп від БПП кинув ковбасою у депутата міськради від «Опоблоку»

6 листопада 2015, 21:00
0
0
Сподобалось?
0

У Каховці Херсонської області сьогодні вранці під час першої сесії новообраного Каховської міської ради сталася сутичка між народним депутатом від «Блоку Петра Порошенка» Сергієм Хланем та міським депутатом від «Опозиційного блоку» Павлом Філіпчуком.

Як повідомляє видання «Херсонские вести», скандал виник через те, що Філіпчук вирішив в знущальній формі привітати з перемогою нового мера Каховки Андрія Дяченка. Останній йшов на вибори від «Блоку Петра Порошенка» і з великим відривом переміг кандидата від «Опозиційного блоку» Павла Пуляєва.

На початку сесії Філіпчук заявив, що дарує Дяченкові продуктовий набір – пляшку горілки, палицю ковбаси і банку консервів з написом «Каховка». Таким чином депутат від «Опозиційного блоку» натякнув, що новий мер виграв вибори, підкупивши виборців їжею. Як тільки Філіпчук поставив їжу на стіл, за яким сиділи мер Дяченко, голова облдержадміністрації Андрій Путілов і народний депутат від БПП Сергій Хлань, останній схопив палицю ковбаси і почав бити нею Філіпчука.

Журналісти зазначають, що депутат від «Опозиційного блоку» звернувся до медиків і правоохоронців за фактом отримання тілесних ушкоджень.

https://www.youtube.com/watch?v=kcK0QTKV98Q


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися