Україна

В Одесі затримали «терориста-смертника», підозрюваного у вбивстві 2 осіб

11 грудня 2015, 21:14
0
0
Сподобалось?
0

В Одесі поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві двох людей у Мар'їнці Донецької області на початку грудня. Про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції у Донецькій області В'ячеслав Аброськін, передає НБН.

«На початку грудня в Мар'їнці були по-звірячому вбиті мати, 1935 року народження, і син, 1964 року народження. Як з'ясувалося, напередодні вбивства син отримав велику суму грошей за сільгосппродукцію», – написав пан Аброськін у Фейсбуці.

Після проведення слідчо-оперативних заходів було встановлено коло підозрюваних, серед яких виявився житель Одеської області, 1967 року народження, який раніше служив в Мар'їнці.

«Сьогодні вранці наших поліцейських вказаний громадянин зустрів із двома бойовими гранатами в руках, наведеними в готовність до їх застосування, і ще двома такими ж прикріпленими до його тіла», – зазначив В'ячеслав Аброськін. До «переговорів» підключився начальник ГУ НП в Одеській області Гіоргі Лорткіпанідзе. «Завдяки його участі та злагодженим діям Одеської поліції «терорист-смертник» був знешкоджений», – повідомив начальник донецької поліції.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися