Україна

На Рівненщині син вбив батька через горілку

10 червня 2016, 20:57
0
0
Сподобалось?
0

Повернувшись додому 48-річний житель села Колоденка Рівненського району знайшов мертвим свого рідного брата. З’ясувалося, що до смерті чоловіка причетний його племінник.Це сталося 10 червня.

Як повідомила начальник відділу комунікації ГУ НП України в Рівненській області Інна Березовська, поліцейські встановили, що 26-річний син загиблого вранці влаштував скандал 45-річному батькові.

- Причиною стало те, що той випив його горілку, та накинувся на нього з кулаками. Коли чоловік упав на підлогу, розлючений молодик продовжив його бити в обличчя та живіт. Зігнавши лють, син залишив батька в кімнаті та пішов з дому. Без ознак життя його і виявив брат, який проживав поруч і вранці навідався до рідні. Остаточну причину смерті чоловіка встановить судово-медична експертиза. Попередньо відомо, що він помер від отриманих травм, які спричинили внутрішньочеревну кровотечу. Син загиблого свою вину визнає повністю. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Триває досудове розслідування, - зазначила Інна Березовська.

За її словами, правоохоронці з’ясували, що 26-річний непрацюючий житель Колоденки неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за правопорушення на побутового ґрунті. Його мати померла кілька років тому, тож він проживав із батьком. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися