Бойовики потужно обстріляли Красногорівку: постраждали лікарня, школа та житлові будинки
Україна

Бойовики потужно обстріляли Красногорівку: постраждали лікарня, школа та житлові будинки

28 травня 2017, 15:53
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні впродовж майже трьох годин, з 6:35 і до 9:00 бойовики вчергове обстріляли житловий сектор міста Красногорівка Донецької області. Ворог використав систему залпового вогню БМ21 «Град», крупнокаліберну артилерію та танк.

Боєприпаси влучили у відділення неврології та швидкої допомоги Красногорівської районної лікарні, пробили дах місцевої школи №2 по вулиці Нахімова, від чого виникла пожежа, пошкодили житлові будинки по вулицях Маяковського, Бєлінського, Грушевського, Богдана Хмельницького, Чайковського, Каштанова. 
Більше десяти квартир пошкоджені в п’ятиповерховому будинку по вулиці Толстого. Три помешкання знищені майже повністю. Снаряд влучив у вікно квартири на четвертому поверсі. Вибухом було зруйновано перекриття на третьому та п’ятому поверхах. На щастя, мешканці будинку вчасно його покинули. Число поранених досягло восьми осіб, теж на щастя, у всіх поранення легкі.

Про це повідомляє українська сторона СЦКК.

Три дні тому проросійські бойовики також обстрілювали Красногорівську лікарню, місцевий аграрний технікум та житлові квартали. В лікарні тільки встигли вставили вибиті шибки та відновили роботу з надання медичної допомоги населенню, і ось – черговий вогневий наліт.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися