Вночі бойовики намагалися зайняти українські позиції під Донецьком – наші військові понесли великі втрати
Україна

Вночі бойовики намагалися зайняти українські позиції під Донецьком – наші військові понесли великі втрати

20 липня 2017, 19:18
0
0
Сподобалось?
0

Починаючи з 1 години ночі і майже до 8 ранку проросійські бойовики на Донеччині зі сторони Старомихайлівки вели вогонь по наших опорних пунктах поблизу Красногорівки (межує із західними околицями Донецька) із артилерії калібру 122 міліметри, мінометів калібру 120 та 82 міліметри, гранатометів та великокаліберних кулеметів. Близько 4 ранку противник, посиливши вогневий натиск, випустив по позиціях сил АТО із переносної реактивної пускової установки «Град-П» 10 снарядів та застосував танк. У цей же час, під вогневим прикриттям, близько 20 бойовиків наблизились до наших позицій. Зав’язався бій, в ході якого бійці АТО застосували гранатомети та стрілецьку зброю і змусили злочинців відступити. Під час бойового зіткнення троє наших військових загинули, семеро отримали поранення, один потрапив у полон. Противник також зазнав значних втрат загиблими та пораненими, інформують у штабі АТО.

Удар на себе прийняла 24 окрема механізована бригада. Українські військові розповідають, що знищили як мінімум чотирьох членів піхотної групи (три тіла знаходяться у нашої сторони), яка складалася з 16-20 людей і на певний час зайняла деякі позиції українських військових. Однак втримати їх не вдалося, адже ЗСУ оперативно підтягнули резерви і почали поливати атакуючих шквальним вогнем. Також є інформація, що цю операцію безпосередньо здійснювали військовослужбовці РФ, однак, щоб їх не ідентифікували, у солдатів забрали усі документи перед атакою.

Звуки вранішньої канонади у Красногорівці записав журналіст Андрій Цаплієнко.

Ще один український військовий загинув на Донецькому напрямку, близько 1 ночі, внаслідок обстрілу ворожим снайпером нашого опорного пункту поблизу Новгородського.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися