«Залучатимемо до боротьби з коронавірусом студентів-медиків», – МОЗ
Україна

«Залучатимемо до боротьби з коронавірусом студентів-медиків», – МОЗ

22 березня 2020, 19:15
0
0
Сподобалось?
0

Міністерство охорони здоров'я України вирішило залучати до боротьби з поширенням коронавірусу COVID-19 в країні студентів-медиків старших курсів і інтернів.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна. 

"МОЗ розпочало співпрацю і закликало до співпраці заклади вищої медичної освіти. Ми залучатимемо до роботи з випадками COVID-19 або підозрами на коронавірус студентів-медиків 5-6 курсу та інтернів. Закликаю студентів-медиків сконтактувати з відповідними відповідальними особами у вишах і вийти на допомогу медикам на місця, виконати свою місію", - сказав Міністр охорони здоров'я, головний санітарний лікар України Віктор Ляшко на брифінгу в Києві в неділю.

Ляшко також повідомив, що МОЗ звернулося до Держслужби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів та Держслужби з питань праці, щоб вони делегували до складу епідбригад фахівців з утворенням епідеміологічного профілю.

"Ми посилили епідбригади фахівцями, які мають відповідну освіту і можуть якісно і ефективно реагувати на поширення захворювання", - сказав він.

Ляшко знову закликав українців дотримуватися правил карантину.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися