У Києві двоє підлітків познущались над ветераном АТО
Україна

У Києві двоє підлітків познущались над ветераном АТО

22 квітня 2020, 18:26
0
1
Сподобалось?
1

У Києві підлітки жорстоко побили ветерана АТО Віктора Симончука. Їх затримали і обрали запобіжний захід. Один з них перебуватиме під вартою 30 днів, а інший - 60.

Про це повідомляють на сторінці Ветеранського Братерства у Фейсбуку. 

Зазначається, що злочинцям інкримінують частину 2 статті 187 Кримінального кодексу України. Вона передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від семи років.

"15 квітня у Києві під Жилянським мостом трапився жахливий випадок. Двоє малолітніх недолюдей вирішили пограти в "бандитів". У результаті вони жорстоко побили і пограбували чоловіка. Били довго, протягом 10 хвилин, після тупого удару в голову він без свідомості впав на землю, а вони продовжили бити ногами по голові та всьому тілу. І додумалися все це знімати на камеру, продовжували калічити, забрали якісь копійки і окуляри", – розповіли про інцидент ветерани.

За словами захисників, зараз життю Симончука вже нічого не загрожує, однак він перебуває в лікарні з декількома важкими травмами.

Нагадаємо, що Віктор Симончук – ветеран російсько-української війни, був танкістом. Протягом трьох років чоловік гідно виконував свій обов'язок, за що і отримав у 2016 році орден Богдана Хмельницького III ступеня.

Фото на головній – Андрія Пархоменка


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися