Одягли у весільну сукню: убиту і обезголовлену матір’ю дівчинку на Харківщині ховали за кошти небайдужих
Україна

Одягли у весільну сукню: убиту і обезголовлену матір’ю дівчинку на Харківщині ховали за кошти небайдужих

6 травня 2020, 14:52
0
-1
Сподобалось?
-1

У Харківській області 5 травня поховали 13-річну Христину П’янову, в убивстві якої підозрюють її матір. Довкола похорону вбитої розгорівся скандал.

Про це повідомляє «ГородХ».

З огляду на те, що мати дівчинки перебуває під слідством, а сім’я загиблої неблагополучна, то гроші на похорон взялася збирати сусідка – Світлана Перехрест.

Однак після того, як необхідну суму зібрали, сусідку звинуватили в шахрайстві. І тій довелося виправдовуватися за свою ініціативу.

«Поясню тим, кому більше зайнятися немає чим, як лити бруд. У суботу купували одяг, в неділю купили на похорон весільну сукню. Думаєте, зараз легко знайти це все? У понеділок ми з сестрою Тані їздили до слідчого, щоб зрозуміти, коли можна забрати і поховати дитину. Батьків у Тані немає. Я просто допомагаю, вони мої сусіди, дитина росла на моїх очах», – зазначила Світлана Перехрест.

Нагадаємо, 30 квітня вранці у Харкові поліцейські затримали оголену жінку в неадекватному стані. В одній руці вона тримала ніж, в іншій – пакет, в якому була відрізана голова людини. Згодом до поліції звернувся житель села Подвірки та повідомив, що вранці виявив обезголовлене тіло своєї 13-річної племінниці. У будинку він мешкає разом зі своєю сестрою та її донькою. Врешті-решт поліція встановила, що жінка вбила свою власну дочку.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися