У Києві молодики вбили перехожого
Україна

У Києві молодики вбили перехожого

23 червня 2020, 17:11
0
0
Сподобалось?
0

У Києві правоохоронці затримали двох чоловіків, які на Троєщині побили перехожого. Чоловік від травм помер.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

До чергової частини столичної поліції звернулася місцева мешканка з повідомленням про те, що на вулиці Архітектора Ніколаєва відбувається бійка між трьома чоловіками. 

Прибувши на вказану адресу, правоохоронці виявили на асфальті непритомного чоловіка. Його з тяжкою травмою голови та численними побоями медики госпіталізували до лікарні, де згодом він помер.

"Ми встановили, що інші учасники бійки втекли з місця на автомобілі. Завдяки записам відео з камер спостереження, встановлених у межах програми "Безпечне місто", нам вдалося з’ясувати маршрут та власника транспортного засобу. Згодом ми затримали двох 22-річних чоловіків, які вчинили бійку із 35-річним перехожим", - розповів начальник Деснянського управління поліції Юрій Герасименко.

Правоохоронці відкрили кримінал за статтею «умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого». Зловмисникам повідомили про підозру у вчиненні злочину, а суд обрав їм заходи: одному цілодобовий, а іншому - нічний домашній арешт. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися