Пішла на весілля, знаючи, що хвора на коронавірус: інцидент на Буковині
Україна

Пішла на весілля, знаючи, що хвора на коронавірус: інцидент на Буковині

26 серпня 2020, 20:45
0
0
Сподобалось?
0

У Чернівецькій області медики проводять епідеміологічне розслідування.

Розбираються у ситуації, що місцеві жителі з підтвердженими випадками COVID-19 або з підозрою на хворобу приходили на весілля. Про це журналістам повідомила заступниця голови Чернівецької ОДА Наталія Гусак, пише 5 канал.

Так, в одному з районів Чернівецької області весільна дружка із симптомами коронавірусу була присутньою на двох весіллях. Окрім того, медики зафіксували випадок, коли вінчальна мати (родичка одного з наречених, яка під час весільних урочистостей та шлюбу разом зі своїм чоловіком – весільним батьком – несе особливу місію, – ред.) із позитивним результатом тесту на COVID-19 прийшла на весілля.

Як зауважила Гусак, за результатами епідеміологічного розслідування, яке проводитиметься за цими випадками, чиновники звертатимуться до правоохоронних органів.

Гусак розповіла: «Нам відомо, що дружка на весіллі не знала про свій діагноз, хоча мала клінічні симптоми COVID-19. А у вінчальної матері вже був позитивний ПЛР-тест, проте вона не відмовилася від участі у такому масовому заході. Звичайно, гості про це не знали».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися