Військовий з Волині одружився зі значно старшою жінкою з інвалідністю
Волинь

Військовий з Волині одружився зі значно старшою жінкою з інвалідністю

23 червня 2023, 09:45
0
0
Сподобалось?
0

Цікава подія сталася у 100 Волинській бригаді територіальної оборони. 36-річний військовослужбовець Дмитро запропонував серце і руку 63-річній Галині. Вже навіть зробили весілля. Жінка має групу інвалідності. Тепер військовий має звільнитися з лав ЗСУ, щоб доглядати за нею.

Ймовірно у бригаді, де проходив службу жених, запідозрили щось неладне, адже на сторінці 100 БТрО у «Фейсбуку» з’явився сатиричний допис.

Подаємо його без змін:

«Непересічна подія сталася у лавах Волинської бригади тероборони! Наш бойовий побратим на ймення Дмитро (підпільне псевдо – «Дон Хуан») засватав файну дівчину на ймення Галина!

Під час дистанційних заручин (адже «Дон Хуан» на той момент виконував бойові завдання на сході України) потенційна молода довго колупала вказівним пальчиком піч – проте таки сказала заповітне «Так!».

А вже наступного тижня відгриміло весілля на все село! – Хоча де там на все село – на всю Волинь, ще й у сусідніх регіонах чутно було!

Здавалося б, жити молодій парі поживати – діток наживати… Але ж за справу взялися заздрісні паскудники-хейтери!

Заходилися плескати своїми брехливими язиками, що Дмитро (1987 року народження) посватав Галину (1960 року народження)… маючи на умі якийсь хитромудрий замисел.

Брехня, брехня і ще раз брехня! Ми точно знаємо, що високі світлі почуття і тільки вони стали фундаментом пристрасного роману наших молодят! І не треба ще раз про 27-річну різницю у віці – адже чарам кохання люди підвладні незалежно від віку!

Єдина прикрість – Галина має групу інвалідності… Тож Дмитро – як справжній «Дон Хуан» – мусить оперативно звільнитися з лав ЗСУ. Хоча при цьому й має величезне бажання й надалі захищати Батьківщину зі зброєю в руках (аж сльози в бідолашного на очах блищали, коли казав про це своїм бойовим побратимам!). – Але таки мусить повестися як пристойний мужчина, який несе повну відповідальність за свою другу половинку…

Дорогий Дмитре, особовий склад Волинської бригади тероборони щиро вітає тебе з одруженням і запевняє: ми тебе, наш мужній Доне Хуане, ніколи не забудемо!

Ми також обіцяємо вітати молоду пару з кожною річницею створення їхньої сім’ї! – Поки ж просимо читачів нашої сторінки поділитися ідеями щодо весільного подарунку молодятам від особового складу бригади…»


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися