На Сумщині 9-річна дитина всю ніч просиділа біля вбитої матері
Україна

На Сумщині 9-річна дитина всю ніч просиділа біля вбитої матері

16 жовтня 2020, 11:01
0
0
Сподобалось?
0

У Глухові на Сумщині чоловік до смерті забив 40-річну дружину.

Свідком бійки стала 9-річна донька подружжя. Серед ночі вона побачила, що мати не дихає, дочекавшись ранку, – подзвонила до її подруги, а та – 21-річній сестрі дівчинки. Про це розповіли у відділі комунікації обласної поліції.

«Тіло померлої було в кімнаті на дивані. З першого погляду стало зрозуміло, що жінку було сильно побито. Пізніше судмедекспертиза підтвердила, що 40-річна глухівчанка померла від множинних пошкоджень внутрішніх органів. Подружжя напередодні увечері в черговий раз посварилось. І голова родини вдався до кулаків. Причому бив дружину і руками, і ногами. Щоразу свідком бійок ставала їх малолітня донька», – сказано в повідомленні.

«Зібрані слідством докази свідчили про зворотнє. Відтак, зловмиснику не залишалось нічого іншого, як у всьому зізнатися. Його затримали і нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання», – каже начальник Глухівського відділу поліції Сергій Буханістий.

Працівники прокуратури та поліції готують матеріали для оголошення йому підозри у вчиненні злочину та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове слідство триває.



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися