Хороша гра і поганий результат – Україна поступилася у Лізі націй німцям
Україна

Хороша гра і поганий результат – Україна поступилася у Лізі націй німцям

15 листопада 2020, 03:01
0
0
Сподобалось?
0

Матч п’ятого туру між Німеччиною та Україною взагалі міг не відбутися. Уже після здачі тестів на коронавірус у Лейпцігу у нашої збірної виявили черго вий спалах коронавірусу – інфекцію знайшли у чотирьох гравців, зокрема лідерів команди Андрія Ярмоленка та Віктора Циганкова, та у ще одного представника команди. Та, все-ж, в УЄФА вирішили проводити матч, і Андрію Шевченку вкотре довелося вигадувати велосипед, перекроюючи склад.

Німеччина – Україна – 3:1

Голи: 0:1 – Яремчук (12), 1:1 – Сане (23), 2:1 – Вернер (33), 3:1 – Вернер (64).

Німеччина: Ноєр – к, Гінтер, Зюле, Кох, Рюдігер, Макс, Горецка, Гюндоган, Гнабрі, Сане (Вальдшмідт, 86), Вернер (Брандт, 76).

Україна: Пятов – к, Конопля, Забарний, Матвієнко, Соболь, Степаненко (Макаренко, 69), Зінченко (Харатін, 86), Маліновський, Зубков (Михайліченко, 75), Марлос, Яремчук (Мораес, 75).

Загалом українська збірна, не зважаючи на всі проблеми, показала досить змістовний футбол, але клас німців виявився вищим і вони краще використали помилки суперника. Підопічні Шевченка сенсаційно вийшли вперед завдяки швидкому голу. Зубков у штрафному майданчику німців вигриз м’яч у двох опонентів і відкинув під удар Яремчуку, котрий невідпорно пробив повз Ноєра. Однак дуже скоро від сенсаційності нічого не залишилося. Через обрізки українців у центрі поля бундестім не лише відігралася а й вийшла вперед ще до перерви. Загалом німці суттєво переважали наших футболістів.

У другому таймі команда Шевченка багато атакувала і створила достатньо моментів для взяття воріт. Але й фарт цього вечора був на боці німців. Після ударів Марлоса, Малиновського і Мораеса м’яч тричі влучав у каркас воріт. Але забити ще вдалося тільки німцям. Разючу контратаку господарів поля завершив влучним ударом Вернер.

В іншому матчі групи «А4» Швейцарцям пощастило вибороти нічию з Іспанією 1:1. Ситуація у квартеті дуже заплутана: 1. Німеччина – 9 очок, 2. Іспанія – 8, 3. Україна – 6, 4. Швейцарія – 3.

Збірна України заключний шостий тур проведе на виїзді з командою Швейцарії. У разі поразки українці можуть вилетіти із елітного дивізіону Ліги націй, нічия гарантує збереження прописки у ньому, а ось перемога, за умови перемоги Німеччини над Іспанією, виводить нашу команду на друге місце у групі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися