У Києві біля Ради – сутички між поліцією та протестувальниками
Україна

У Києві біля Ради – сутички між поліцією та протестувальниками

4 грудня 2020, 12:22
0
0
Сподобалось?
0

У центрі Києва мітингувальники перекрили рух вулицею Грушевського в обох напрямках. Люди почали зносити паркан біля Верховної Ради.

Як повідомляє з місця журналістка ТСН, на протесті кілька тисяч ФОПівців, котрі приїхали з різних регіонів України. Попри те, що Рада погодилася відтермінувати на рік введення касових апаратів, учасники протесту не згодні і вимагають повного скасування законопроєкту. Окрім того між протестувальниками і правоохоронцями сталися перші сутички. 

Наразі, за інформацією патрульної поліції Києва, рух перекрито від Кріпосного провулку до Європейської площі, а також виїзд на вулицю Інститутську. На місці у посиленому режимі працює поліція.

"До охорони правопорядку залучено працівників структурних підрозділів поліції і військовослужбовців Національної гвардії України. Щоб не допустити будь-яких правопорушень і забезпечити мирне проведення заходів, представники поліції діалогу та інших профільних служб проводять з учасниками акції превентивну, профілактично-роз'яснювальну роботу", — йдеться у повідомленні. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися