5 кроків до краси: як проходить ринопластика?
Україна

5 кроків до краси: як проходить ринопластика?

18 грудня 2020, 12:01
1
0
Сподобалось?
0

Багато кінозірок і бізнесменів не приховують, що своїм успіхом, кар'єрним зростанням і мільйонними гонорарами вони зобов'язані невеличкому втручанню в зовнішність. У клініці Окфорд Медікал кращі хірурги країни успішно виправляють дефекти носа за допомогою ринопластики https://oxford-med.com.ua/services/plasticheskaya-hirurgiya/rinoplastica/. Від депресії при погляді в дзеркало до захоплення відображенням всього 5 простих кроків.

1. Консультація

Чи потрібна ринопластика?Це вирішує врач. У певних ситуаціях можна обійтися ін'єкціями філерів на основі гіалуронової кислоти і уникнути скальпеля.

 Операція необхідна:

  • - якщо форма носу має вроджені дефекти: яскраво виражений горбочок або S-образну стінку, що заважає нормально дихати;
  • - якщо викривлення носу призводить до хропіння і апное;
  • - якщо пацієнт потребує реконструкції обличчя після поранення, травми, ДТП, нападу тварини або нещасного випадку;
  • - якщо дефект зовнішності викликає психологічні проблеми і заважає нормальній соціалізації пацієнта.

2. Комп'ютерне моделювання

Пацієнт бачить прогнозовану форму носа після операції ще до її початку. Програма на підставі сканування обличчя пацієнта розробляє декілька варіантів, залишається вибрати найпривабливіший. Хірург враховує етнічні особливості, розріз і розташування очей, гармонійність образу і приймає рішення про спосіб оперативного втручання.

3. Підготовка

Потрібно вилікувати інфекційні захворювання, запальні процеси, вугровий висип. Рекомендовано відмовитися від вживання тютюну за 2 тижні до процедури.

4. Операція

Ринопластика проводиться в хірургічному центрі клініки Оксфорд Медікал під загальним наркозом. Залежно від цілей втручання лікар застосовує ефективну методику ринопластики:

  • - відкрита з надрізом шкіри і наступним накладенням косметичних швів;
  • - закрита ендоназальна з проникненням через ніздрі, зовнішні шви відсутні.

Тривале знаходження в стаціонарі після ринопластики не потрібно. У хірургічному центрі підготовлені комфортабельні палати для пацієнтів, які потребують лікарського контролю.

5. Результат

Набряки сходять швидко. Остаточна форма носа формується на 8-15 тиждень після операції, термін залежить від складності процедури. Далі - вільне дихання, красиве відображення в дзеркалі і повноцінне життя привабливої людини.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Владимир Иващенко
    Владимир Иващенко

    Я против пластической хирургии и в принципе её вмешательства. Я за естественную красоту. Единственное хирургическое вмешательство которое сделала моя супруга, это виниры. Она знает как я скептически отношусь с операциям для изменения своей внешности, но зубы это совершенно другое. Зубы могут быть как и хорошие, так и некрасивыми, кривыми и с заболеваниями в виде кариеса и хуже. И к сожалению чаще всего это гены. Как бы правильно не ухаживали за зубами и лечили их, если зубы плохие вражденно, то с этим уж ничего не сделаешь, только если не поставить коронки или виниры, как в нашем случае. Но важно подбирать хорошего специалиста. Мы с супругой готовились около полу года, подбирали тщательно клинику, хорошего хирурга, цены и конечно же опыт и качественно сделанные работы самим специалистом. Выбрали наилучшую клинику, хорошего врача и остались безумно довольны. Делали в своём городе в стоматологии Лемента. Результат превзошел наши ожидания - https://stomatology-lementa.com.ua/

    5 червня 2021, 20:15
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися