Запобігли вбивству: в СБУ підтвердили затримання свого працівника
Україна

Запобігли вбивству: в СБУ підтвердили затримання свого працівника

23 січня 2021, 14:20
0
0
Сподобалось?
0

Вчора журналіст Юрій Бутусов із посилання на джерела повідомив, що полковник спецпідрозділу СБУ «Альфа» Андрій Расюк затриманий за підозрою в підготовці вбивства начальника Головного управління внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова на замовлення колишнього заступника голови СБУ Дмитра Нескоромного.

Сьогодні пресс-служба СБ України підтвердила інформацію про затримання її діючого працівника і запобігання вбивству іншого офіцера служби у коментарі виданню «Українська правда».

«Служба безпеки України приділяє окрему увагу системній протидії порушенням закону та проявам корупції, навіть якщо це стосується діючих чи колишніх співробітників СБУ – незалежно від їх звань, посад чи вислуги років. Безкарність буває лише тимчасовою.

В межах цієї роботи учора проведено слідчо-оперативні заходи щодо припинення злочину, а саме – попереджено вбивство співробітника спецслужби. Наразі затримано одного діючого працівника СБУ», – йдеться у повідомленні.

Також у прес-службі СБУ попросили ЗМІ керуватися офіційними джерелами інформації та пообіцяли надати детальну інформацію з цього приводу згодом, «після завершення всіх слідчих та оперативних заходів та як тільки це дозволять норми законодавства».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися