У Харкові знайшли мертвим підлітка, який пішов на прогулянку після школи і не повернувся
Україна

У Харкові знайшли мертвим підлітка, який пішов на прогулянку після школи і не повернувся

10 лютого 2021, 20:37
0
0
Сподобалось?
0

10 лютого 15-річного Олексія Логвінова з Харкова знайшли мертвим під мостом на Олексіївському жилмасиві.

Про це пише Gazeta.ua.

Олексій був спокійним домашнім хлопцем. Напередодні зникнення не мав ніяких конфліктів у родині. Тому рідні одразу забили тривогу, коли він зник.

"Він прийшов зі школи. І поки нікого не було вдома – пішов прогулятися. Абсолютно спокійний хлопчик. Рідні одразу забили на сполох. Пошуки почали із району, де живе родина. Прочісували всі колектори та занедбані будівлі, бо полюбляв, як і всі хлопці, бувати в таких місцях. До останнього була надія знайти його живим", - розповіли волонтери із пошукової групи.

Усього в пошуковій операції були задіяні пів тисячі поліцейських. Також до пошуків долучилися волонтери та громадськість.

"Правоохоронці разом з громадянами оглянули район мешкання зниклого хлопця і прилеглі території, покинуті будинки, лісосмуги, підвали та горища. Ювенальні поліцейські відпрацювали кого його знайомих та друзів. Після кількох днів пошуків тіло дитини знайшли під мостом у Шевченківському районі. На місці події працює слідчо-оперативна група", - розповіли у відділі комунікації обласної поліції.

Слідчі шукають свідків злочину. Просять водіїв, які 8 лютого з 17:00 до 24:00 пересувалися по маршруту від станції метро "23 Серпня" в бік житлового масиву Олексіївка, через міст по вулиці Ахсарова і в зворотному напрямку, надати записи з камер-відеореєстраторів. Контактні телефони: (057) 705-96-82, 705-90-77, 102.




Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися