Укрзалізниця відновлює міжнародні рейси
Україна

Укрзалізниця відновлює міжнародні рейси

6 травня 2021, 16:56
0
0
Сподобалось?
0

Укрзалізниця має намір з червня розпочати відновлення міжнародних пасажирських перевезень.

Про це повідомляють на сайті компанії.

Зокрема, вже досягнуті попередні домовленості щодо відновлення залізничного сполучення з Австрією та Угорщиною. Крім того, ведуться переговори з PKP Intercity та польською залізницею щодо відновлення швидкісного сполучення між країнами.

«Наразі в Україні та сусідніх країнах спостерігається стабілізація ситуації з розповсюдженням коронавірусної інфекції. Це дає змогу вести перемовини із залізничними адміністраціями країн-сусідів щодо відновлення міжнародних маршрутів. Минулого тижня оглянули готовність інфраструктури на заході країни, яка межує з країнами Європи. Тут ми розпочали низку проєктів та робіт. Тож можу з упевненістю сказати, що Укрзалізниця готова до відновлення цих перевезень», – зазначив в.о. голови правління АТ «Укрзалізниця» Іван Юрик.

Зокрема, Укрзалізниця вже отримала погодження щодо курсування безпересадкових вагонів Київ – Відень з червня. Також планується відновити поїзди, що курсують на маршруті Чоп – Захонь. «На міжнародних маршрутах буде посилено контроль за дотриманням протиепідеміологічних заходів. Адже безпека та здоров’я наших співгромадян на першому місці», – резюмував Іван Юрик.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися