Російські бойовики гатили по українських позиціях у День памяті та примирення
Україна

Російські бойовики гатили по українських позиціях у День памяті та примирення

9 травня 2021, 10:23
0
2
Сподобалось?
2

Минулої доби російські бойовики на Донбасі 9 разів порушили режим припинення вогню. Втрат серед українських захисників та цивільного населення немає.

Про це повідомляється у ранковому зведенні штабу ООС.

Так, поблизу населеного пункту Південне ворог відкривав вогонь із заборонених Мінськими домовленостями артилерійських установок 122-го калібру та мінометів 120-го калібру.

Бойовики два рази здійснили обстріл із мінометів 82-го калібру та стрілецької зброї у районі Авдіївки та один раз у передмісті населеного пункту Опитне.

Біля Новгородського російські окупанти здійснили обстріл у бік позицій ЗСУ із великокаліберних кулеметів та гранатометів різних систем, а біля селища Золоте-4 – зі станкових протитанкових гранатометів.

Біля Мар'їнки противник двічі відкривав вогонь з протитанкових гармат калібру 100 мм та автоматичних станкових гранатометів. До того ж, російські окупанти здійснили обстріл цивільної інфраструктури міста.

На обстріли противника українські захисники відкривали вогонь у відповідь. Станом на 7 годину ранку, 9 травня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.




Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися