Кличко заговорив про повернення на ринг
Україна

Кличко заговорив про повернення на ринг

9 травня 2021, 16:27
0
0
Сподобалось?
0

Український боксер Володимир Кличко розмірковує над поверненням на ринг і проводить активні тренування на олімпійській базі у Кончі-Заспі.

У коментарі Meta-ratings.com.ua 45-річний колишній чемпіон світу в надважкій вазі заявив, що зберігає мотивацію побити рекорд американця Джорджа Формана, який залишається найстаршим чемпіоном світу в історії боксу у надважкій вазі, повідомляє "ТСН"

"Моя мотивація залишається колишньою. Я вже говорив, що мене приваблює рекорд Джорджа Формана, який повернувся в бокс в 45 років і повернув звання чемпіона світу. Саме про це я думаю останні чотири роки", - сказав Кличко-молодший.

25 березня Володимир відсвяткував свій 45-й день народження. Форман завоював титули чемпіона світу за версіями WBA і IBF у віці 45 років та 9 місяців. Таким чином, повернення українця варто чекати не раніше грудня 2021 року.

На професійному ринзі Володимир провів 69 боїв, здобув 64 перемоги (54 - достроково) і зазнав 5 поразок. Він володів чемпіонськими поясами за версіями WBO, IBF, IBO і WBA у надважкій вазі.

У 2017 році Кличко-молодший завершив кар’єру після поразки нокаутом від Ентоні Джошуа. Наприкінці 2020 року Володимира включили до Міжнародної зали боксерської слави.

Минулого року стало відомо, що українець допомагає з поверненням на ринг легендарному американцю Евандеру Холіфілду. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися