У Кривому Розі вчитель зґвалтував школярку на випускному вечорі
Україна

У Кривому Розі вчитель зґвалтував школярку на випускному вечорі

21 червня 2021, 18:48
0
0
Сподобалось?
0

У Кривому Розі вчитель нібито зґвалтував школярку під час випускного вечора. Місцеві правоохоронці, реагуючи на це, порадили їй "зіграти весілля", стверджує журналістка Олена Вишницька.

Про це вона написала у Фейсбуку.

"Здавалося б, я так багато знаю про біль, жорстокість і несправедливість, що воно би мало вже бути бронею. Але ось північ, суботній літній вечір. Друг просить передзвонити - каже, що вчора його сестру згвалтував на шкільному випускному її вчитель. Заяву не подали. І я розумію, чому не подали. І страшно від того, що я підсвідомо згодна з цим рішенням", - пише журналістка.

Згодом вона розповіла, що постраждала дівчина подала заяву до правоохоронців й пройшла процедури для фіксації злочину. Ті, заявляє журналістка, запропонували дівчинці "зіграти весілля".

Злочин прокоментували у прес-службі управління Нацполіції Дніпропетровської області. У коментарі ТСН.ua там підтвердили факт зґвалтування школярки, але деталей не повідомили.

"Відкрито кримінальне провадження, проводимо розслідування", - повідомила речниця Нацполіції Дніпропетровської області Ганна Старчевська. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися