Луцькрада виділила понад 5 мільйонів на СБУ та Нацполіцію
Україна

Луцькрада виділила понад 5 мільйонів на СБУ та Нацполіцію

31 серпня 2023, 09:38
0
1
Сподобалось?
1

У Луцьку внесли зміни до програми забезпечення особистої безпеки громадян та протидії злочинності на 2021-2023 роки, тим самим виділили додаткові п'ять мільйонів на покупку автомобілів для Нацполіції та СБУ.

Відповідне рішення ухвалили на сесії міської ради – пише Конкурент.

«Ухвалення рішення забезпечить виконання превентивної та профілактичної діяльності, спрямованої на запобігання вчиненню правопорушень», – йдеться у пояснювальній записці.

Департамент патрульної поліції Нацполіції України звернувся у міську раду з проханням виділити їм 1 мільйон 900 тисяч гривень на покупку нового автомобіля. Ще 100 тисяч правоохоронці просять на те, щоб зареєструвати автівку.

Управлінню Служби безпеки України у Волинській області необхідно ж виділити три мільйони на матеріально-технічне забезпечення для виконання співробітниками завдань службової діяльності.

Крім того, ще 700 тисяч виділили для Головного управління Нацполіції на Волині на покращення матеріально-технічного забезпечення, а саме придбання предметів довгострокового користування (оргтехніка, засоби зв’язку тощо). Загалом на фінансуванні цієї програми у 2023 році в бюджеті закладено понад 21 мільйон 800 тисяч гривень.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися