Подробиці загибелі мера Кривого Рогу
Україна

Подробиці загибелі мера Кривого Рогу

15 серпня 2021, 20:44
0
0
Сподобалось?
0

Біля тіла міського голови Кривого Рогу Костянтина Павлова лежала ймовірно його зброя. Дружина ж покійного на момент трагедії перебувала на відпочинку. 

Про це у коментарі ТСН.ua повідомив радник міського голови Кривого Рогу Андрій Гальченко. 

Він зазначив, що Костянтин Павлов перестав виходити на зв'язок. Тоді Гальченко прислав до нього помічника. Той же побачивши тіло, викликав поліцію. За словами радника міського голови Кривого Рогу, в Костянтина Павлова була зареєстрована зброя. Вона зовні схожа на ту, яку знайшли поруч із покійним. 

"Рушниця, яка біля нього - це його. Вона зареєстрована. У будинок поки ніхто не заходив. Він лежав на вулиці", - каже Гальченко. 

За словами радника покійного, напередодні трагедії він розмовляв з покійним, у нього був хороший настрій. Також Андрій Гальченко повідомив, що на території будинку покійного є камери спостереження. Зокрема одна із них виходить на місце, де знайшли тіло мера. Охорони у міського голови не було. На момент загибелі він був вдома сам.  

"Камери на території домоволодіння є. Зараз з ними працює поліція для того, щоб встановити подробиці", - сказав Гальченко. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися