Здолав рак: поліцейські здійснили мрію 4-річного хлопчика
Україна

Здолав рак: поліцейські здійснили мрію 4-річного хлопчика

25 серпня 2021, 09:18
0
0
Сподобалось?
0

4-річний Гліб Хуртепа майже рік провів у лікарні, де боровся із раком крові. Малюк мріяв про одне - одужати, вирости і стати поліцейським.

Після реформи 2015 року в українських правоохоронців змінилася не тільки назва - з міліціонерів на поліцейських, але й підхід до роботи. Яскравим прикладом цього стало сприяння Нацполіції у реалізації проєкту ТСН “Здійсни мрію” у 2017 році.

Одним з героїв цього проекту і став Гліб. Тоді йому пошили ексклюзивний поліцейський однострій, а на святкуванні 2-ї річниці створення Нацполіції просто на Софійській площі йому вручили іменний жетон і покатали на справжньому поліцейському мотоциклі.

Через чотири роки маленький Гліб, який уже значно виріс від часу першої зустрічі, з’явився в прямому ефірі ТСН.

Після того, як його мрія “стати поліцейським” здійснилася, трапилося диво — і хлопчик одужав. Тепер 8-річний Гліб ходить до другого класу і, як він сам запевнив телеглядачів, все ще має велике бажання стати справжнім поліцейським, коли виросте і стане дорослим.

З цього приводу Гліба, який так і не зрадив своїй мрії, привітали троє поліцейських, подарували малому мотоциклетний шолом і забрали із собою “на патрулювання”.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися