Один з батальйонів у зоні бойових дій три тижні не отримує пального
Україна

Один з батальйонів у зоні бойових дій три тижні не отримує пального

24 листопада 2021, 19:27
0
0
Сподобалось?
0

Військовослужбовці змушені купувати пальне за власні гроші. Командування щоразу змушує їх подавати папери, але потім не задовольняє прохання.

Про це розповів заступник командира одного з батальонів, слова якого наводить у фейсбуці головний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов.

«У зону ООС зайшли 4 листопада. Досі на життєдіяльність не отримали жодного літру пального. Підвозим технічну воду для помивки особового складу, продукти, хліб, дрова тощо з того, що залишилось в баках при виїзді. Це вже край. Військовослужбовці змушені зі своїх грошей покупати», – розказав він.

За словами військовослужбовця, командування змушує їх подавати нескінченні папери на отримання пального.

«Пишіть заявку. Написали. Пального та мастил нема. Тоді знов видумують: «Пишіть доповідь на життєдіяльність на місяць». Написали. Пального нема. Тоді замість пального видумують нову ввідну: «Давайте бакову потребу». І це написали. Знов нічого. Давайте довідку скільки треба на життя на 5 діб. Написали. Потім: «Ні, давайте знову на бакову. Що? А, вже подавали? А тоді порахуйте які у вас залишки». А палива нема», – поділився він.

Заступник командира батальону додав, що опинився у подібній ситуації вперше з 2015 року.

«Три тижні без пального – і це при тому, що начальник ГУР МО Буданов заявив про російський наступ у січні. Чому влада не вирішує тоді нагальні питання забезпечення напередодні масштабних бойових дій? Що буде з технікою без запасів пального після початку активних бойових дій, і хто тоді буде відповідати за наслідки?», – додає від себе Бутусов.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися