Волинський боєць попросив у мера Ківерців дрони для ЗСУ: відповідь влади
Україна

Волинський боєць попросив у мера Ківерців дрони для ЗСУ: відповідь влади

22 серпня 2023, 10:12
0
-1
Сподобалось?
-1

Вчора, 21 серпня  2023, стало відомо, що мерія Ківерцівської громади  таки витратить 145 мільйонів гривень на стадіон та бігові доріжки. 

Почувши цю новину, волинський військовослужбовець з-під Вугледара записав відеозвернення до Олександра Ковальчука та просив 120 тисяч гривень, щоб купити дрон. Сьогодні Олександр Блажиєвський перебуваючи на Волині, заїхав у Ківерці.

Про це повідомляє ТРК «Аверс»

«Коли бачиш такі витрати на такі речі, як бруківки, стадіон розумієш, що кошти є. Вирішили звернутися конкретно до Олександра Ковальчука, щоб побачити реакцію, бо наразі тільки слова чуємо. А на собі ніякого результату не відчули. Дуже не приємно, коли ти сидиш обороняєш в тому окопі або підвалі свою землю. І знаєш, що люди, які керують і вирішують долю, вони на тебе просто начхали»,- каже військовий.

Натомість мер порадив писати запит від командира. Але військовий переконаний, що чиновник каже відмовку.

«Я сприймаю це, як відмовку, як небажання допомагати. Тут ніяк не скажеш. Інші очільники громад і також люди вже зголосилися допомогти. Сьогодні вже отримаємо два дрони. Боратинська громада відреагувала. Дякуємо їм»,- розповів військовий.

Тож захисник разом з журналістами поїхав до мера Ківерців Олександра Ковальчука, щоб ще раз попросити дрони.

«Я сказав йому без жодних проблем. Напише до нас офіційне звернення від командира бригади і ми закупимо. Ми розглянемо на комісії бюджетній, депутати проголосують, проведемо тендер, закупиться і актом прийому-передачі все передасться»,- сказав мер.

Але військовий каже, що стільки часу у них нема, бо дрони треба вже. Також він розповів, що сьогоднішній візит до мера не приніс нічого нового. Каже, що хоче, аби не доводилося клянчити у чиновників.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися